Merhaba kızlar Anneler gününde sabah şiddetli sancıyla uyandım sanki boyle kalcalarim ortadan ikiye ayriliyordu takip ettim 5dkda bir geliyordu zaten daha önce nişanım falan gelmişti hemen hastaneye gittik yatış verdi ama dedi sen bugün doguramazsin açıklık 2 cm yine de yat bakalım falan dedi hatta oradaki hemşire de dalga geçti şuna bak hep 2 cmle gelmişler sanki doğuracaklar diye sonra sabah 7 den öğlene kadar açılma 4 cme çıkmış sancilar devam ediyor tabiki gelip gidip bakiyolar sonra 6 cm olmuş dedi doktor sen bugün dogurcan galiba dedi bu ne hız 😆 bende eşime haber verin bebeğin eşyalarını getirsin dedim çünkü doguramazsin diyolar diye bi de daha dogum olmaz diye dusunerek gelmiştim sonra soylemisler acilmam aksam 3-4 gibi 7-8 cm olmus dedi doktor suyumu patlattilar ılık ılık aktı geldi böyle içimden (ilk kez doğum yaptım öyle olduğunu biliyoruz falan demeyin yani 😆)sonra hepsi toplandı hadi daha çok ıkın bebiş gelsin dediler hem senin suyun da bosalmamis cok ikinman lazim dediler bende uğraştım tabi su gelsin falan yalanmış zaten gelmiş bana gaz vermisler 😅 sonra 3-4 ikinmayla basardim ama o sancıları hep zikir cekerek karsiladim hep dua ettim bi suru bagiran kadin duydum beklerken onlara da kendime de yardim istedim sonunda oğluşum geldi agladi ama cok güçlü değildi yenidoğan yoğun bakımda şuanda beni eve gönderdiler bi kac gune alicaz inşallah dualarınızı bekliyorum zor değil Allah sabrını veriyor sonuçta icinizden caninizdan bi parca ayrılıyor tam bir mucize bu yüzden Allah’a sığının ondan yardim isteyin benim doğum hikayemde böyle canlarım 👼💙 Bir de bebeğim gelseydi başka isteğim yok 🙏