Tubis000 Merhaba, annesiyle aynı ilde olup, Sokağa çıkma yasağı durumunda doğum yapan oldu mu anneniz gelebildi mi yaniniza?? Sıkıntı çıkardi mi polisler??
Heyda Tubis000 e devletten özel izin alarak gelebilir canım . Ama otobuslere binmesin🙄 imkanınız varsa siz gidin alın ya da birisi getirsin.
Zuzum577 Yok canim polisler soyleyecek evde dogur😂😂😅 saka saka insAllah bi avazda dogurasin yani hamile kadina bulasmis olamazlar ben baska ulkedeyim burdada sokaga cikma yasagi var ama polisler arabayi durdurarken hamileyim diyorum yolun acik olsun diyorlar yani
Gizemikiaslanannesi Aynı şehirde iseniz evet polisleri arayıp izin düzenleniyor gelebiliyor. Fakar farklı şehir de ise 199 veya e devletten seyahat izni düzenlemeleri gerekiyor. Benim annem benden farklı şehir de 2 haftadır uğraştık 3 kere e devletten red cevabı geldi çok şükür doğumuma 2 gün kala 199 ’dan izin almaya çalıştım izin cıktı geldi yanına. Rabbim sizide annenizle birlikte doğuma yollasın bu vaziyetteyken durumlar çok karışık oluyor ve hamile insan daha da strese giriyor.
Tubis000 Doğum stresi ayrı, bi de bu problemler var inşallah bir sıkıntı olmaz çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin.. Rabbim ayrı ilde olanların da yar ve yardımcısı olsun ne zor durumlar