Oznur-7213 KIzlar 27 haftalığım kontrole gittiğimde bebek ters denildi sizce ne yapmam lazım dönmesi için doktor ya döner ya dönmez dedi sezeryan olur ben kabul etmedim ilk doğumum normaldi ne yapmam lazım
Zuzum577 Oznur-7213 canim henuz 27 haftadasin 34 haftaya kadar done biliyor hatta ve hatta bana soylemislerdi doguma yakin gun bile done biliyor
Zeyhall Oznur-7213 canım benim de 29 da falan dönmüştü hiç dert etme 36 ya kadar hatta doğum anına kadar bile dönebiliyor ama secde pozisyonunu çok öneriyorlar
Dozturkgol Oznur-7213 daha erken dönme ihtimali var sezeryanda öcü değil benim oğlumda tersti sezeryan oldum kızımda ters 24 haftalığız yine sezeryan olucam sezeryanda olsan korkulacak birşey yok ben hemen ayaklandım
Wonderanne Oznur-7213 daha çok erken canım benim 41de bile dönen var kimi bebek sanciyka döner korkma
Akduygu Bizde 27 haftalığız. Bir haftadır aşağıda hissediyordum tekmeleri. Normalde göbeğimin sağına soluna vururdu. Muayene oldum 4 gün önce bebek ters hareketleri aşağıda hissedebilirsin dedi. 2 gündür tekrar yukarda hissediyorum tekmeleri döndü sanırım.
Hulya3438 Oznur-7213 canım benim bebeğim 36.haftaya kadar ters idi banada döndürmeye çalışalım yoksa randevu verelim dediler Sezeryan için biz 38.haftaya randevu alcaktık ama kendimizde bebeği döndürmeye çalıştık müzik ve lamba ile😂o gün gerçekten çok oynadı bebek karnımda faydası oldu olmadı bilinmez ama biz 37.hafta kontrole gttik tekrar ve bebek dönmüşş🙏Ebe arkadaşım doğumdan iki 2 gün önce dönen bebek var dedi. Allah doğuma yakın bebeği hazırlıyor zaten.Ha belki dönmeyedebilir onu bilemem ama henüz 27.haftada çok erken bence bekle derim😍😘
Merve_fatih Oznur-7213 canım ben 30 haftalıkken gittiğimde ters demişti şimdi 35 haftaligiz dün gittim kontrole ve dönmüş kızım, doğum pozisyonunu almış. Sıkıntı yapma yani döner büyük ihtimalle.