Bahar24 Tugce1408 keske bende yapabilseydim bende çok kıllı deyilm ağdayla alıyorum zaten ust taraf cok seyreklesti acısıda alt taraf gibi deyil inadina alt taraf daha fazla ve cok ağrıyor orasi alınırken gözümden yas geliyor ter içinde kalıyorum 5 dklik birsey ama bitene kadar deli oluyorum doğum yaparken bu kadar korkmuyorum valla😆😅
Bahar24 Aygul01 melesef keske normalde dönse burasi tam tersi oldu başlarda bisey yokken vakalar birden çoğaldı ve bildigin 3 4 aydir evde hapis yaşıyoruz suan ay sonuna kadar sokaga çıkma yasagi var ne hastaneye nede cliniye gidemiyorum bebegimin giyecek hicbirseyi yok bir zıbını bile yok😔
Aygul01 Bahar24 Allah yardımcıniz olsun canim. Bizde öyleyiz su an Türkiye’de inan. Bende sadece alisveris icin çıkıyorum inanki bazen ona bile çıkamıyorum. Benim annemler Hollanda’da annem dün ilk kez disari çıktı kac ay sonra. Aylardır evde kızkardeşimle damat yapıyordu alışverişi oda kapıdan verip gidiyorlardı. Ama herkes orda normale dondu bacım. Maske var bazilerinde ama mesafe filan yok ikinci dalga oraya kesin uğrayacak. ama bu devletle alakalı cunku devlet mesela geçen hafta okuluda açtı yavas yavas normalde donecegiz diyerekten. Türkiye’de hala cok sey yasak her hafta sonu sokaga çıkma yasağı var 2 gün yada 4 gün duruma göre yapıyorlar. Burda ama hastaneye gittiğimizde ses etmiyorlar hastane doktor icin ordada karışmamaları lazım sonucta soz konusu sağlık.
Betim Önerdiğiniz ağda markası var mı peki, ben kendim yapmayı denicem ayna karşısında .. son hafta da anneme yaptırıcam , eşimden isteyemem ben de 😉