Sema41 Kızlar DECAVIT vitamin hapı verdi doktor dunden beri baş agrısından ölcem yan etkisinde bas agrisi var.. Kullanipta agri çeken var mi?
Rabiaaaa Sema41 ben kullanmaya başlayalı çok oldu hiç öyle bir ağrı yalmadı çok şükür ve hala kullanıyorum
pamuksekerinannesi Sema41 Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum baş ağrısı yapmadı bende.. Ama iki gündür Benimde başım ağrıyor ondan olduğunu zannetmiyorum 🤷♀️
Meleginibekleyenminikanne Sema41 aynen canım bende folik asit kullanmadım diye banada decavit verdi baş agrisi yapiyor dünde başım döndü gözümün önü karardı yere yıkılmışımm
esrasim Sema41 ben 7.haftadan itibaren kullanıyorum 13 teyiz. Hiç baş ağrısı yaşamadım. Ama her insanda etkisi aynı olmayabilir. Doktorunuza mutlaka danışın vitamin eksiğiniz varsa başka ilaç verebilir sadece folik asit yeterli olmayabiliyor.
Mybabe Sadece bir kere kullandim asiri ritim bozuklugu carpinti yapti gece cildiracaktim 14.haftadayim hala folic asid kullaniyorum 😕
Sema41 Mybabe Rabiaaaa normalde agrir da bzen ama gecer bu dunden beri agriyo bende baktim yan etkisinde bas agrisi yaziyo . Ondandir hrlde delircem agridan😔
Mybabe Sema41 iste bende kullanmiyorum belki vucudumda vitaminlerim iyi ve ben ek vitamin aldigimda agir gelmistir diye dusunuyorum o yuzden simdi folicasid devam ediyorum 😕
Sema41 pamuksekerinannesi Ne güzel. Belki de haptan degil ama normalde agriyodu geciyodu dunden beri agriyinca yan etkisine baktim fena agriyo 😔
Sema41 Meleginibekleyenminikanne folikasit kullandim da artik vitamin kan falan verdi . Acaba haptan mi ya bazisi da normal diyo
pamuksekerinannesi Sema41 Sen yine de ara doktorunu bi sor canım... Bakalım doktor bırak derse bırak belki başka vitamin verir
burcuali38 Sema41 Ben 1 aydır kullanıyorum Decaviti bu zamana kadar hiçbir yan etkisi olmadı bende.Sağlık ocağının hemşiresine bi sorun isterseniz bana Decaviti sağlık ocağı vermişti