Kucukmucizemiz UmayDuruMom ben sipariş verdim ama gelmedi daha ama görünüşe bakınca ıyi gözüküyor yogunlukdan dolayı geç dönüş yapiyorlar bilginiz olsun
Busragozer UmayDuruMom ben alışveriş yaptım bazı ürünleri fiyatına göre iyi bazıları değil. Bebela var tavsiye ederim.Şaşma yanılma olmaz biraz pahalı ama kaliteli
kibariye41 UmayDuruMom bende yaptım fiyatına göre gayet iyi hatta ikinci kez sipariş verdim bekliyorum şuan kargoda 😂
Agustosannesi Biz daha yeni bebeciburada dan alışveriş yaptık hem çok güzel geldi hepsi hemde uygun fiyatlı tavsiye ederim sipariş verdik üç gün içinde geldi
Burcucks Bende enucuzmarket.com adresinden cok sey aldm ve geken bütün ürünler güzeldi. Gerci bebemerdende battaniye aldm oda güzel gelmisti
Aysenuryk UmayDuruMom ben bikac parca bisey aldim guzel aynen gorundugu gibi geldi. Ama instagramdan yazinca yogunluktan donemiyolar whatsaptan yaz hemen ilgileniyolar 🌸
Aysii Aysenuryk whatsap numaralarını bulamadım sizde varmı acaba banada yazsaydiniz şimdi aradım denk gelemedim 😊