Hatce shinemom çok iyi anlıyorum seni sadece idrarını yaptığımız yere sürüyorum tamamıyla bende yapmıyorum ama araştır istersen içine sinerse yaparsın şimdiye bi zararını gören yok sen bilirsin yinede canim😊😊🤗
Mervedumankaya shinemom tehlikeli diye bir şey yok internetten araştırın ben çok içtim kızılcık kaynatıp hatta yarın bile kaynatıcam kahvaltılarda çay yerine de içtim allahıma şükür bişey olmadı 🙂
shinemom Mervedumankaya biraz araştırıp denycem bende senelerdir ilaç ted. Görüyorum ama hiçbir işe yaramadı😒
Rabiamehmet shinemom canım aynı dertten bende de var geçmek bilmiyor. İdrardaki enfeksiyon için antibiyotik verdi. Oda akıntı yaptı mantara cevirdi. Enfeksiyondan kurtuldum şimdi mantar ile mücadele ediyorum. 😰
shinemom Rabiamehmet sanırım bende de var. Test sonucumda maya saptanmış. Bde akıntımdan farlediyorum😭 acilen çözüm bulmalıyız 😒
Gulsum94 shinemom bende ne yaptıysam geçmedi maalesef antibiyotik bile kullandım geçip tekrarlıyor 36. Haftaya geldik öyle öyle
Rabiamehmet shinemom bana doktor fitil verdi canım bide krem verdi. Bir hafta kullanıcam. Allahtan mantar bebeğe zarar vermiyormuş. Birde sirkeli su ile kefir mantara iyi gelirmiş
shinemom Rabiamehmet bende pazartesi sonucunu bekliyorum duruma göre bişeyler yapcam artk hamileykende cok iyi tedaviler veremiyolarki