Pembiskizim Merhaba Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı yarın saat sabah 10 da randevum var doktor sadece aç gel demişti geçen ay kaç saat önceden yemek yemiştiniz bide su dahi içmeyecekmiyiz kafamda deli sorular 🤯
Cafede Pembiskizim bnde gidicem bnada 9 gibi gel demisti ac karna aksamdan yediginle kaliyosun bnce sabah giderken hic bise yiyip icme bnce
Yaman Pembiskizim ben aksam 9 dan sonra su dışında bisey yiyip icmedim oyle dedi doktorum sadece su serbestti
AybarsMomy Pembiskizim geceden yeme içme bırakman lazım. Su dahi içmeyeceksin. Keşke randevun 9da falan olsaymış. İlk aç karnına kan veriyorsun sonra o şekerli içeceği içiyorsun 1 saat sonra yine kan veriyorsun. Ben 50 mg yaptırdım böyleydi.
Busekrkmz Pembiskizim evet ben yaptırım gece 12den hiç bir şey yiyip içme demişti öyle gittim yaptırdım
Pembiskizim Yaman anladım canım çok saol bana hiç bir şey demedi sadece aç gel dedi ve ben hep açım 😱🤭😂😂
Busekrkmz Pembiskizim unutmuş olabilir sabah gidiyorsun aç karnına doktorun sana söylüyor kaç gr olacağını eczaneden alıyorsun içmeden önce kan veriyorsun sonra içmeye başlıyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun içmeye devam ediyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun yani 3 kere kan veriyorsun o kadar benim limon aromalıydı o yüzden çok icimi baymadı
Mrvkckk Pembiskizim Ben tıka basa yemedim ama aç da gitmedim valla😂Ben hamileligimin başından beri açıktıgım zaman kusuyorum yemezsem doktorumda bunu biliyor aç veya tok farketmez sorun olmaz demişti. Şekerim de cıkmadı testten sonra.