Mervekartal 13 +4 haftalık gebeyim kan bi damla peteye silgigimde kahve rengi kurumuştu başına gelen varmı bu haftalarda sabah doktora gidicem daha
Zuhal1 Mervekartal bence zaman kaybetmeden direk git :(kan geldiyse biraz sıkıntı olabilir Rabbim yardımcın olsun inşallah bişeyi yoktur
momandboys Mervekartal pembe ya da kırmızı renk gelirse sıkıntı canım ama yinede doktorunla irtibata geç bi görün
Meryemce92 Mervekartal kahverengiyse sorun yok diye biliyorm ama parlak kırmızı kansa skıntı olabilir. Doktora git progestan yazıyolar
Mervekartal Evde vardı progestanım hemen bi tane aldım sabah ilk işim kendi doktoruma gitmek olucak ama şimdi görünce cok korktum dedim belki bu haftalarda başına gelen vardır
Meryemce92 Mervekartal canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz. Benmde 8 inci haftada kahverengi lekelenmem olmuştu doktora gitmiştim progestan vermişti. 1 hafta kadar sürmüştü. İlaçtan sonra geçti.
Sltn01 Mervekartal ben yaşadım canım cuma doktora gittim bebeğim çok şükür sağlıklı . Bu haftalarda olması normal dedi ilaç bile vermedi. Ama siz yine kontrole gidin her gebelik farklıdır sonuçta
Mervekartal Sltn01 yarın sabah gidicem inşallah bi sorun yoktur rabim sizinde saglıkla kucagınızaalmayı nasip etsin