Asilmom50 Arkadaşlar merhaba benim adetim 1 gün gecikti bugün kan testi yaptırdım beta hcg 4943 çok mu yüksek acaba aşılama yaptırmıştım bu ay
Sezensu Asilmom50 Belki ikizdir canım. Hayırlı olsun bi sorun olacağını zannetmiyorum iki gün sonra düzenli artarsa istediği değer olsun fark etmez
Naz1988 Asilmom50 Canım benimde 3 haftalık bebegimdi kan verdigimde 1360 cıkmıstı 4 hafta kese görmeye gittik iki kese görüldü ikizmiş seninde olabilir
tugbaayaz Asilmom50 1 gün gecikmeyle yüksek çıkmış canım benim 4 gün gecikmeyle 1114 çıkmıştı acaba ikiz olabilir mi ki seninki acaba
Asilmom50 BegummKaya27 yarın gitcem canım bu kadar yüksek olmasının başka bir sebebi olabilir mi sence dış gebelik boş gebelik gibi mesela
Nur5516 Asilmom50 boş veya dış gebelik olma ihtimali yok tabi değeriniz çok iyi 🥰 ama ikiz de olabilir bide cihazdan cihaza da fark ediyor beta sonucu hayırlısı olsun
BegummKaya27 Asilmom50 sanmıyorum muhtemelen ikiz gebelik olabilir. Kötü düşünme herşey güzel olsun 😊
Asilmom50 Naz1988 ay ne güzel sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallah canım. Benimki de ikizdir inşallah
Asilmom50 bufemu Aaa öyle mi 5000 değerde tek gebelik olsun yeter ki bu defa sağlıkla kucağıma alayım da tek ya da ikiz farketmez canım
bufemu Asilmom50 bende korkmuştum benim 7 gün geçince neden değerim düşük diye Dr bünyeden bünyeye farkeder dedi arkadaşım keseyide bebeğide gördü ben daha göremedim haftaya bida gidicem
Asilmom50 tugbaayaz inşallah canım başka bir sorun olmasın da ben çok korktum bu değeri görünce ikiz aklıma gelmedi inşallah ikizdir
tugbaayaz Asilmom50 çıkan değerden korkma canım iki günde bir iki katına çıkması önemli inşallah sağlıkla alırsın kucağına