caglanurr şimdi ben ona gittim bi kere çok konuşuyor tmm konuşsun ama sanki ben sezeryan yapmışım da riskli gebelik geçiriyormuşum gibi neden hemen hamile kaldın dedi dedim ki ben normal Doğum yaptım ki orda Canan hanım bilgilerimi aldı hersey orda yazıyor normal Doğum yaptıgım kaç yol snr çocuğum oldu felan snr ben dedim ki doktor hanım rahmime baktılar hersey yolunda çocuk sahibi olmam da sorun yok dediler dedim snr dedim cinsiyet belli mi gösteriyor mu 12+3 deydim dedi ki niye bu kadar acele ediyorsun diyor ya insan merak ediyor göstermişse niye söylemiyorsun sanki koca koca eşya alicam cahil insan değiliz ki merak ediyor insan ne olucak çocuk diye ondan dolayı beğenmedim 2 ki testi muhakkak yap muhakkak yap dedi Canan hanım sa sen bilirsin dedi dedim bu benim icin önemli değil renkli ultrason önemli dedim Ewet doğru dedi yanı şeker gibi bi doktor Canan hanım bide bakın randevu yoğunluğuna herkes beğeniyor Canan hanımı tabi siz gidebilirsiniz Zehra idi sanırım doktorun adı söyle diyim yanlış olmasın içeri giriyorsunuz ikinci oda onun odası değişmiyor son oda da Canan hanımın