Sdknurr Hanımlar kaç oldu doktora gidiyorum doktorum benden hiç test felan istemedi oda çok tercih edilen bi doktor .
Ebru9120 Sdknurr kan tahlili idrar tahlilinden mi bahsediyorsunuz? Doktorun istememezi mümkün mü ? Çok şaşırdım bu testler çok önemli ve sürekli kontrol edilmeli.
Ebru9120 Sdknurr kan tahlili idrar tahlilinden mi bahsediyorsunuz? Doktorun istememezi mümkün mü ? Çok şaşırdım bu testler çok önemli ve sürekli kontrol edilmeli.
Sumeyyegrbz Sdknurr bende hamilelik başında vermiştim bi de 27. Haftada aldı onun dışında tahlil falan yapmadı. Gerekli olsa yapılırdı bence herkes Farklı kimseyle kıyas yapmamak lazım. Doktorun gerekli görmemiştir bence
Sumeyyegrbz Sdknurr bende hamilelik başında vermiştim bi de 27. Haftada aldı onun dışında tahlil falan yapmadı. Gerekli olsa yapılırdı bence herkes Farklı kimseyle kıyas yapmamak lazım. Doktorun gerekli görmemiştir bence
Sdknurr Ebru9120 kesinlikle hiç bi test istemedi doktorum şuan sorularda okudum hanımlar hepsi yazıyor test yapışdı felan die bilgim oluyor
Sdknurr Sumeyyegrbz bilmiyorum ama önmeli bişey olabilir die düşünüyorum ailemde şeker hastasıda kısa zamanda hemen kontrole gittiğimde söyliçem bunu
Sumeyyegrbz Sdknurr hııı 28. Haftaya kadar açlık tokluk şekerine ve idrar tahliline bakması lazım diye biliyorum. Kaç haftalıksın şu an
Ebru9120 Sdknurr evet kesinlikle en kısa zamanda yaptırın. Farklı bir doktora daha gidin. En kötü sağlık ocağı bile rutin testleri yapar
Melisskan Sdknurr hiçbir testin yapılmamış olması gerçekten çok enteresan gittiğiniz dr özel demi devlette mi çalışıyor ?
Mdn Sdknurr tarama testleri önemli tabi ama kişisel olarak tercihle yapılmasada oluyo mesela ama ilk gebelik belli olduğundan annenin kanı vitamin değerleri elektrolit değerleri idrar tahlili guatr testi mutlaka yapılmalıdır bu sonuçlara göre gebelikte kullanılacak ilaçlar ek takviyeler karar verilir mutlaka baktırmalısınız
Sumeyyegrbz Sdknurr yapar şeker testini yaparken idrar testini de. Haftası var daha. Bence her testi yaptırmaya da gerek yok zaten ikili üçlü vırt zırt ben hiç birini yaptırmadım. Sadece detaylı ultrasona girdim. Boşuna evham yapma bence. Dedim ya doktorun seni bilir. Her birey Farklı kimseyle kıyas yapma. Bebeğin sağlıklıysa gerisini boşver canım 😘
Aayss Sdknurr bende hayret ettim 30. Haftadayım idrar tahlilini şikayetim var diye ven istedim iki sefer yaptırdım kan tahlili yapmadı hiç
Gulsevin Sdknurr e peki muayeneye gidince napıyor. Ultrasondan bakıp yolluyor mu ? Bende 6 aylık hamileyim yaptırmadığım test kalmadı. Ekstra olanları bile yaptır dedi dr bende yaptırdım
Sdknurr Gulsevin aynen ben soru sorunca cvp veriyor bence ben doktorumu değişirim ultrasyona vuruyor bakıyor durumunuz iyi suyu gelişimi felan iyi diyip gönderiyor beni 😳
Yarim_Kilo_Kiyma Sdknurr 😳😳 hiç duymadım böyle bir durum. Biz ilk gittik , bir dünya kan testleri , kan uyuşmazlığı testi, ikili test , şimdi de detaylı Ultrason yaptıracaz. Hiçbir şekilde test istemeyen doktoru hiç duymadım daha önce
Sdknurr Yarim_Kilo_Kiyma bende şuan sizden duyunca şaşırdım hemen yapılmasını istiçem çünkü annemde şeker hastalığı vardı .
Wonderanne Sdknurr tahlilsiz nasıl oluyor kanın iyi mi kansızlık var mı vitamin eksikliği var mı idrarda protein eritrosit var mı bunlara bakılmalı sağlık ocağına kayıt oldun mu doktorum yapmasa bile sağlık ocağı benden kan idrar tahlili aldı kaç defa
Melisskan bukleliana bayan 6 aylık hamile olduğunu söylüyor ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor neresi erken. ???