Kelebek26 Kızlar 25+0 haftamdayım bebeğim yaklaşık 800 Gr çıktı doktorum kızdı. Yediklerime dikkat etmediğimi söyledi çok canım sıkıldı bu duruma 😡 Bir hafta geriden geliyor dedi sizlerin bebişleri ne kadar ?
minnakfasulyecim Kelebek26 Benim 25+2 de 1000 kiloydu tam. 2 hafta önde gidiyor demişti doktorum, sizinkinde bi sakınca göremedim normal gibi geldi bana
Pnryldrm20 Kelebek26 Bende 25+1 830 gr haftamla uyumlu dedi zaten Nette de her sayfada da o oranda normal veriyor neden öyle dedi ki acaba
Sevilayibrhm Benimde 25de 765 gramdı doktor haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti. Sizin iyi gibi geldi banada son haftalarda daha çok alıyor diye biliyorum en son 29+5te 1440 gramdı mesela birden alıyor sona doğru
Kelebek26 Pnryldrm20 doktorum fazla pipirikli diyebilirim . 950 Gr olmalıydı yemek listesine uymamışsn diyerek neredeyse azarladı yani
Tucenur Kelebek26 ama senin norml bnmde 25 haftamda 870 gramdı doktor norml demişti bn daha cok süt kaşar muz badem fındık ceviz meyve tarzı seyler yiyorum cnm
kkmm Kelebek26 benim 26.haftada 1350 gramdi 30haftada 2100 gram oldu erken doğum yaptım belkide kilosu fazla olduğu için dogumum erken oldu kilosuna takılmayın o yüzden
Merii33 Kelebek26 24+2 de kontrole gittiğimde 750gr demişti ve herhangi Bi sorun yok gayet iyi dedi doktorum
Ddmlmz Kelebek26 25+4 te gittiğimizde 945 gramdı oğlum normal sanırım 10 gün önde ama bir sorun yok dedi . Bu kilo ile ilgili bir yazı oldumu hemen bakıyorum acaba az mı çok mu sorun var mı diye telaş ediyor insan 😊
Ddmlmz Turkannnk ayak boyuna göre önde dedi ama kiloyla alakalı oluyor mu yoksa başka bir şeye de bakılıyor mu bilmiyorum canm ama kiloları iyi gibi duruyor
RuzgarsMommy Kötü değil ki kilosu canım merak etme bence Fazla çıkınca da sorun oluyor Kilolu çocuk illa iyi bisey değil