Beydasu Iliskiden 14 gun sonra test yaptım adetime 12 gün var teste ikinci cizgi cok hafif belli oluyordu sonra belli olmadi sizce hamile olabilir miyim sizde de oldu mu ?
sinber Beydasu bu hesapta bi yanlışlık olmalı zira ilişkiden 14 gün snr adete 12 gün kalmış olması ve testte çift çizgi pekte mümkün değil refl bitiminde ilişki olup 14 gün snr test yapsanız da o zamanlarda yumurtlama çok zor bi dönem olduğu için 12 gün kala imkansız gibi bişey
Asl34_ Beydasu testi yaptıktan sonra ilk 10 dk da mı çıkmıştı . Benimde 9 gün öncesinde testte çıktı hayalet çizgi
Duygukc Ben etrafımda hiş duymadım adet olmadan birkaç gün önce kanla öğreniliyor ama adetten 12 gün önce testte hamile olduğunu gören hiç görmedim çift çizgi gördüysen belkide önceki aydan hamile kaldın bu ay sadece üstüne gördün
Nur-94 Duygukc bende adetten 6 gun once ogrendim idrar testiyle ama 12 gun baya uzun 😳dedigin gibi onceki aydan olabilir
_defnee Beydasu Benim de öyleydi canım. Hatta yok falan demiştim ben yanımda ki arkadaşım demişti hamilesin diye. Hayırlı olsun kuzum
Beydasu _defnee yaa insallah tesekkür ederim peki sende de ikinci cizgi hafif belliyken sonra kayboldu mu
_defnee Beydasu onu hatırlamıyorum canım hastaneye gidip idrar tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı kan da çıktı
Asl34_ sinber ben yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda gördüm öncesi olamaz çünkü adetten sonra yumurtladım . Adetime 6 gün varken kanda 70 çıktı. Şu an Adetime 3 gün var daha. Umarım sağlıklı bi gebeliktir .
Beydasu sinber yani test belirginlesirken pembe bile degildi ama ıkinci cizgi cok hafif belli oluyordu bi umut heycan yaptım
gkckrkfa18 Valla ben adetime 11 gün kala öğrendim canım çok silikti ikinci çizgi pembe bile değildi gittim hemen predictor early aldım çok silik pembe çıktı bu sefer ertesi gün kan verdin beta hcg 16.93 çıktı şuan 21+2deyiz umarım sende hamilesindir 👼🏼👻
Tugbaaa0909 gkckrkfa18 4 haftalikken beta hcg yaptirdinizmi acaba yatırdıysanız yaptırdiysaniz kaç cıktı
gkckrkfa18 Tugbaaa0909 4. Hafta değil ama 5. Haftanın başında 3263,6 çıkmıştı işine yarar mı bilmiyorum 🙏
sinber Asl34_ ben de regle 5 kala 7,54 ile öğrendim şuan 9+4üz çok şükür senin de sağlıklıdır nşallah canım kkan tahlili yaparak yükselişi takip et
sinber Beydasu hayırlısı olsun inşallah vardır canım ama günlere takıldım ben ilişkiden 14 gün sonra regle 12 kala demek regl biter bitmez hamile kalmak demek bu da çok nadir rastlanılan bir durum diye biliyorum testini sabah ilk idrarla tekrarla beş dakika içinde tekrar ikinci çıkarsa kan verip kesinleştir derim snr yine kan verip yükseliş takibi yaparsın