RuzgarsMommy Deletedmom185 ahhahaah acele etmese hiç cümle kurmak için yormasa kendini iyi olcak aslinda ama 😅😅
Anne71 perihankrkya ben bayramda da tüm illere gelmesini istiyorum çünkü hiç kimse virüs tanimayip gezer 🤦
perihankrkya Anne71 aynen kuzum zaten kesin tüm turkiyeye verirlr bayramdan önce ye verirler gibi geliyo bize de kimse köylerine ailesinin yanina erken den gitmesin diye 😊
Uykuclimon Deletedmom185 dikiş degil estetikti benimki ama iyim çok şükür ayaklandım ama ölCem zannediodum
Uykuclimon Deletedmom185 içdeki dikiller eriyebilne dikiş bak kararını etkilemim ama imkanın varsa normal yapmaya çalış sezeryan ölüm gibi en fazla 1 hafta sürüyo tamam ama ☹️Yada benim bünyem kaldırmadı bilemiyorum
Uykuclimon Mirosunannesiyim iyim bu arada adımda limon olarak kaldı ismim nur 😂 şükür iyim saglık gibisi yokmuş
Uykuclimon Deletedmom185 verdi bana ameliyat esnasında 6 doz sakinleştirici yaptılar agrı kesiciden bi 7 tane falan
Uykuclimon Deletedmom185 evde antibiyotık ve parol verdi valla bu korkutmak degil yavruş gerçekler bende olur başkasında olmaz 🙅♀️
Uykuclimon Deletedmom185 inşallah 🙏 allah yardımcısı olsun dogum yaoacakların boşuna cennet anelerin ayaklarında degil