Ebrarbebek66 Kızlar bu çatlatma iğnesi doktor yazmadan da aliniyor mu birde ignenin adi ne almak istiyorum
Nurtendemir Doktor Ebrarbebek66 reçetesiz alabilirsiniz( ovitrelle )ama doktor takibinde kullanmanız daha iyi olur 👍
Ebrarbebek66 Nurtendemir bulunduğum yerde kadin doğumcu yok o yüzden kendim kullanacağım bir sıkıntı olir mu acaba
Nurtendemir Ebrarbebek66 ay bilemedim yani yumurta büyüklüğü takip ediliyor 20 mm civarına gelince çatlatma iğnesi vuruyorsun benim hep geç büyüyordu yani yumurta tam büyümeden yapılırsa anlamlı olmaz diye düşündüm 🤷♀️
Cns_33 Ebrarbebek66 canm yumurta takibi yaptirman lazm 16 mm yken vurulamazsn mesela onu da anlayamazsn
Ebrarbebek66 Nurtendemir canim Ovülasyon testi ile takip etsem ondan sonra vursam olmaz mi kusura bakma anca soruyorum ama bilgim yok
Sunny Ebrarbebek66 yumurtanızın kendiliğinden çatlamadığına emin misiniz? Çatlatma iğnesi bunun için çünkü klomen femara gibi bir ilaç kullanıyorsanız belki ihtimali arttırır ama doktor büyüklüğü görmeden kendi vermeden kullanmak doğru değil bu bir hormon..
Ebrarbebek66 Sunny canim yumurtam tam büyümeden çatlıyor o yuzedn gebelik olacak duruma gelmediği icin olmuyor
Sunny Ebrarbebek66 çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirici ilaçlardan kullanmanız lazım dediğiniz gibi bir durum varsa. İğne var olan yumurtayı çatlatmak için çünkü