Tucem Merhaba anneler ben ilk kizimda Chicco tarak setini ve tırnak makası setini almistim.fakat şimdi birçok markanin daha detaylı olan bakım setleri olduğunu gördüm. Sizler hangi markayı tercih ettiniz.urunler güzel mi?
Meriwa Tucem ben başka bişey sorayım kızınıza set almışsınız kullandınız mı bütün takımları sadece tırnak makası almayı düşünüyorum çünkü
Ekes Tucem ben e bebekten aldim. Tirnak makasi 2 tane, tarak, firca, diş fircasi, tirnak törpüsü, ateş ölçer ve burun aspiratöru. Hepside isime yaradi açıkçası. Iyiki bu sekilde almışım
Betulaks Meriwa tırnakları cok kucuk oldugu için cok duzgun ve tam kesılmıyor onun için tırnak torpusuyle duzeltıp sivrı kalan yerleri torpulemek gerekıyor yoksa yuzunu cok çiziyor 💐
Alcanip Selimem bunu bnde sipariş vermiştim sonra araştırdım tekrar fırça tarağı sert plastikmiş galiba iptal ettim şimdi e bebekten doğal olan var baby plus sın onu alcam inşallah 😇
Ekes Tucem valla markayi inan hatirlamiyorum ama e bebekteki şu mavi set var ya, pembe ve mavi secenekleri var. O setten aldim. 115 tl gibi bi fiyatı vardi. Zaten e bebekte o setten 1 tane var diye biliyorum