Prensesannesiii Kzlar ayrintiliya kadar farkli cinsiyet soylenip ayrintilida degisen oldumu hangisi dogru ckti
Prensesannesiii Ozlenenclk vala beynmz yandi bi kz bi erkek derken bakalm dger ultrasnda netlesr artk
Prensesannesiii BBYaman aa nasl yani szdedemi ole oldu ya bi kac kisiden daha duydm ama bilemedm kesn kzmi denmsti
BBYaman Prensesannesiii bizimkide ilk kızdı kızkıyafetleri aldık 23 haftada erkek dediler hala erkek 😂 erkeğe dondurduk herşeyi
BBYaman Prensesannesiii ben 4 doktora gidiyorum sonuncuda karar kıldım detaylımada baska bi doktor baktı yok kapalıydı ama bakıncada gozukmıyordu bişey en son detaylıda kararaız kaldılar erkek gibi dediler son gittiğimde 24haftalıkken evet kesin erkek dediker elime pipisinin ultrasonunu verdi doktor 😂
Prensesannesiii BBYaman ay bide 4 erkek kz dems ya alsverise baslanmcak gbi degl neyse hayrlinolsn artk 😂😂
Sinemaziz07 12 haftalıkken %70 kız olabilir dedi doktorumuz. Şuan 14 haftalık olduk. yanılma olan çok Oluyo . En baştan beri erkek hissediyorum . Bekliyoruz bakalım hayırlısı 😊🙏