Mayamoon Kizlar, 40 haftalik hamileyim ve karnim hala düsmedi. dogum yakin degil mi demek bu ? Yani mesela karin dusmesi sart mi ? Yoksa karni dusmeden dogum yapan vs var mi ? Bu konuda bilgisi olan yazsa coook sevinirim
hilal_yener Mayamoon benim karnım düştüde nolcak ne kanala girmiş bebek ne bişey açılmam bile yok 😅 sezaryene giricem bende bugün çatı muayenesi oldum
Tumurcuq Mayamoon bende39+2 karnm dusmedi ama dogsun artik istiyom…sizde ayaklarni poposni hep yukarda midenizin altindami his edyonuz?
Brgzl Mayamoon bende 39+4 40+3 e kadar beklicez gelmezse suniyle denenecek 🤔 inş doğar korkmaya başladım artık bu Arada benimde karnım düşmedi kanala girmedi bebiş hala ondan
hilal_yener [bilinmeyen] rahimimde basıklık var normalde çok zorlanırsın dedi doktor sezaryene çevirdik
Brgzl hilal_yener aaa ilginç 🤔 benimde bugün kontrol vardı kanala girmemiş pazartesiye kadar bekleyip suni sancı verecekler benim de korkum o kadar sıni sancı olup sezeryana dönmesi 😢
Brgzl hilal_yener teşekkür ederim hepimize inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım 🙏🏻