Hanifee1273 Nurmona kesem yusyuvarlak,ilk başlarda kivi ve portakal aşerdim ekşi şeyler , çıkıntımız hiç olmadı,midemiz 4.aya kadar bulandı,karnımda karpuz gibi büyüdü . Sonuççç hurafeleri yaşatan ben Kızzz 💗🐣🐣
Nurmona Meteeee12 her bebek kendine özel demek ki ya burada öğrenene kadar incelemedigimiz yöntem, takvim teori, tahmin kalmıyor sabredip beklemek en doğrusu ama işte 😬
Nurmona Gmsy1 ben de hep solda hissediyordum o kadar inanmıştım ki kız olduğuna doktor %100 erkek derken hayır ya ben hep kız gördüm diyip diyip durdum mecbur bu haftada gittik kesinleşsin diye doktor sonunda beni ikna etti erkek olduğuna 😂
Nurmona ceylan2003 aynen tüm teorilere kulakları tıkayıp doktoru dinlemek en iyisi, ama onda bile 12. Haftada falan değil en az bi 16 olması lazım bence
Nurmona Gmsy1 gerçekten öyle, daha sanki dün testte görüp inanamamistim şimdi oğlum olacak inşallah şükürler olsun Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin🌼🌼🌼
Nurmona Bsrnb hayırlı olsun bebeğiniz🌼 kiminin doğru kiminin ters çıkıyor demek ki, doktor rüyasında adını görüp de ters çıkan ilk hastamsin dedi 😬
Yaman Nurmona ben ruyamda erkek gördüm ama icimden kız geciyordu kızım olcak tatli bastan istemedim sonradan cnm istemeye basladi, eksi cnm istedi ama yiyemedim simdi erik yemeye basladim sadece oyle tursu falan hic yiyemedim aklima gelen bunlar 28+4 üm🙂
Hdhdhd Analizlerime gore 16 17 18 haftalık olanların çoğu erkek cikmis kizlar hayırlı olsun 😂😂 aklınızda isim var mi ben hep kiz plânlamışım erkek gelmiyo aklıma
Eylul00 Nurmona ben de hep kız hissettim haftalrca rüyamda hep kız gördüm. Turşu yedim sabah akşam, ilk erik aşerdim tatlı hala daha yiyemiyorum içim almıyor. Ama kese fasülye gibi 12 ve sonrası. Yan bu hurafeler bende de çürüdü.
Seymaogz Nurmona Benim de aynı oldu. Rüyalarımda hep erkek çocuk gördüm. Gören herkes çok guzellesmissin kesin erkek dediler. Tatlı krizlerine giriyorum baya baya tatlı canavari oldum 😂 Göbeğim başlarda sivriydi 😊 Ama öğrendik ki sultanımız olacakmış 😍😍