SeHer1909 Hanımlar ben bebeğime oda yapmak istiyorum ama fiyat olarak da öyle 3 4 leri göremem Max 2 diye düşündüm. Alyans bebekten oda alan oldu mu ya da çevresinde olan.? Bir tane de civilde beğendim aslında hangisi güzel bi fikir verebilir misiniz 🙏 Civilin bu
SeHer1909 Yldrmbytkn Duygu_pb onun da dolabı baya küçük ölçü olarak o yüzden bi tereddüt ettim. Enlemesine 90 cm diğerleri 120. Yoksa görünüş açısından cok hosuma gitti
Duygu_pb Kahve beyaz takıma bayıldım çok sade ve hoş bence diğerleri zorlama geldi o detaylar kalitesiz ve basık göstermiş
Duygu_pb Kahve beyaz takıma bayıldım çok sade ve hoş bence diğerleri zorlama geldi o detaylar kalitesiz ve basık göstermiş
Yldrmbytkn [bilinmeyen] bende sadece dolap aldım benimde aynı modelden ama tabi daha farklısı yetiyor yani bide çekmecen de var takımda senin baya işini görür yani
SeHer1909 Yldrmbytkn yatakodam baya küçük anne yanı minik bişey var ama gün içerisinde odasında kalır her şeyi olsun dedim. Aşina olmuş olur odasına ayırırken zorlanmam. İlk dolap düşündüm ben de snra vazgeçtim odam daraldıkca ruhum sıkılır erken ayırırım dedm. Aslında gözüm yatak olarak Montessori de ama kedimiz mesken yapar kendine bu daha iyi 😂
NisaMomy [bilinmeyen] civildeki aynı o attığın takımı beğendim uygun fiyatlı diye, mağzaya gidip baktığımda berbattı yatağı küçücük dolabı desen iki gün sonra insanın elinde kalır cinsten çöp yani tavsiye etmem.
SeHer1909 NisaMomy ayy iyiki uyardın benzer yorumlar vardı ikiye ayırmış kar civilde bir grup kaliteli bir grup böyle diye de. Alyans tan memnun olan var baya .
SeHer1909 SekerMerve beyazlı olan sarı duvarlı 2100 civildeki 1800 küsürdü ama bak yukarda cok kalitesiz demişler