gulcingulcin Sırt çantası tarzı anne bebek çantalarından almayı düşünüyorum ama onlar küçük olur.Hastaneye giderken eşyaları ona sığdıramam
Asumann gulcingulcin bebeğin eşyalarını bebek bakım çantasına koydum gayette büyük içi bayağı şey aldı. Kendiminkinide avm poşetine koydum küçük boy valizim olmadığı için. Almayada gerek duymadm
Tugceonal gulcingulcin orta boy tekerlekli valize koydum . Bir tarafa bebeğin bir tarafa kendi ihtiyaçlarımı .hepsi de sığdı 😊
EmineTavan gulcingulcin farketmez elinizde hangisi varsa. Brnim tekerlekli vardı ona koydum em azından poşetle fln uğraşmazsınız ne var ne yoksa içine sığdırırsınız
gulcingulcin Asumann Hastane çantanızın resmini atabilir misiniz acaba.Ben henüz almadım da sırt çantası tarzı almayı düşünüyorum
Hamis_ Tugceonal anne eşyaları ve bebek eşyalarını hastanede ayrı çantalarda isteniyor diye biliyorum ama Öyle değil mi
Tucem Ben orta boy tekerlekli bir valiz goturcem.bu olaylardan dolayı nevresim bile evden götürmeyi düşünüyorum çünkü🤣🤣
ikiprensannesiiii Ben bebeğinkileri anne bebek bakım çantasına hazırladım benimkileride kucuk kabin boy valize koydum
Sibelgokhan gulcingulcin bebeğinin esyalarini anne bebek çantasına bıraktım kendime de valiz hazirladim