Meraklihamisss Cevap verin yalvarırım……. Bugün kontrole gittim 30 haftalık bebeğimin herseyi normal dedi kilosu nedir dedim 585 dedi sanki herkes imkansız diyor yanlış duymuş olabilirmiyimmmmm
AysaRuzgar Meraklihamisss yanlış duymuşsunuzdur. Ultrason kağıdı yok mu elinizde. Orada boyu kilosu yazar.
Asel21 Meraklihamisss yanlış duymuşsundur canm bir dahaki kontrolünde herşeyini dikkatli dinle. İnsan çok heyecanlanıyor şahsen bende oluyor o yüzden eşim de yanmda olunca dikkatli dinliyor 😊
Zynpml Meraklihamisss yanlıs duymussunuzdur 1500 lerde olması gerekiyor ben 32. Haftamdayım 1800gr asagı yukarı
esraaoz Meraklihamisss her şeyi normal dediyse 585 derken 1kilo 585gram demek istemiştir bence kilosu bu kadar düşük olsa bu haftada her şeyi normal demezdi bence
Sinem92 Meraklihamisss eğer 585 gram demiş olsaydı, herşeyi normal demezdi mutlaka yanlış anlamışsınızdır 😊
Eylulikraninannesi Kuzum zaten kilosu 585 olsa ultrosonda 22 24 hafta felan gözükür bebeğin . Ultroson kağıdına baksana kaç hafta yazıyor kilosuda yazar orda
Meraklihamisss Fotoğraf vermedi yasak dedi o yüzden bakamıyorum yoksa bakıcam da işte yok neyse bidaha gideceğim :(
Brokoli hersey normal gibi konusmazdi o zaman. bini soylememistir küsüratı soylemistir yada siz basini duymamissinizdir.
Meraklihamisss Fotoğraf vermedi yasak dedi o yüzden bakamıyorum yoksa bakıcam da işte yok neyse bidaha gideceğim :(