Hzl2805 Doğum yapalı 7 gün oldu sütüm cok çok az ve bebeğim sarılık oldu doktor mama başla diyor bense emzirmek istiyorum neler yapmalıyım bol bol süt icin
Sisi Hzl2805 goguslerini sicak su dolu sise ile ovmk iyi geliyor canim. Kuzenimin oyle sutu gelmisti sezeryandan hemen sonra
Tugba9109 Soğan yemek ,ıspanak yemek sütü çoğaltıyor. Denerseniz belki faydasını görürsünüz. Rabbim bebeğinizi saglikla büyütmeyi nasip etsin 😊
Thesra Hzl2805 Kayısı hoşafı iç canımm günde 2 kase dereotu ye birde 2,5 ltre su içç allahun izniyle olurrr
Tansu36 Hzl2805 bulgur pekmez ye ve sürekli emzirmen lazım bide bebeğinin göğsüne çıplak elle dokunmasina izin ver bu aranızda ki duygusal bağı guclendirir😍 bu arada tecrübeli anne değilim 😂 ablamda o durumu yaşadık ordan biliom
delettdmom66 haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsin Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşla İkiye böl suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere iç komşumuz kızına yapiyo bunu sütü bol oluyomş inş senn de olur canm
shinemom Hzl2805 canım baklavada süt yapıyor. Yengemn yoktu gelmiyordu bol su ve tatlı ile gelmeye baslad.
Heyecanlarim Hzl2805 bol su iç canım sütü en çok su çoğaltıyor, süt olsada olmasada bebeğin göğsünü emmesini sağla, bebek meme ucunu çektikçe sütte gelir ya da süt sağma makinen varsa göğsünü pompala böylece hem sutun gelir hem de sütun çoğalır...
Busraaytac Hzl2805 daha yeni doğum yapmışsınız acele edip strese girmeyin sütünüz gelecek şuanda bebeğin midesi kiraz kadar ona yetecek kadar süt üretiyor vücut siz bol bol su için dinlenin ve birde ısırgan otu rezene tohumu ve anason tohumu bunlardan çay yapıp günde iki kere içebilirsiniz. İlk zamanlarda benimde sütüm çok azdı ne denediysem işe yaramadı malt içeçekler mi almadım ebebekten promalt kutu kutu içtim eczaneden süt artıcı takviyeler hiç biri artırmadı sadece bu çay karışımı aktardan aldım çayı içmeden önce iki bardak su için işe yarar umarım ☺
seyydac Hzl2805 1 avuç gün kurusu(kayısının kahverengisi) 1 avuç hurma 5-6 adet kuru incir 1 avuç kuru üzüm İsteğe bağlı şeker 1,5 litre su Hepsini kaynatıp blender dan geçirip içebilirsiniz.
Burcum Hzl2805 artık biraz mama verin aç kalırsa sarılığı artar. Bol su için, stresten uzak durum bir de. Düşünürseniz daha zor gelir. Bulgura kimyon dökerek yiyebilirsiniz gazını alır kimyon. Et suyuna çorba falan yapıp için.
Bgmbgm Hzl2805 galactago die damla var bnce onu almalısın ben aldım doğum çantama koydum bile hemen başlarım içmeye die netten aldım ben n11 den ertesi gün geldi eczaneden de alabilrisjb