hilal_yener Kızlar çok heycanlıyım burdaki çoğunuz beni bilirsiniz her yere yorum yaptığım için 😂😂 sonunda bende doğuruyorum normalle başlayıp sezaryenle biten doğum hikayemi bende 10 gün sonra yazıcam normal istiyordum malesef rahimde basıklık çıktığı için doktor doğumun çok zor olur dedi sezaryen için gün aldık 21 mayıs saat 08.00 da doğuma giricem allah nasip ederse o kadar çok heyecanlıyımki sizle paylaşmak istedim
Seymaucan hilal_yener ayyy sizinle aynıyız hafta olarak ben de Cuma günü gideceğim bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım🤗🤗
BanniCici hilal_yener 37+2 günlüğüz bizde henüz doğum şekli belli degil kontrole gitmedim yakın zamanda gidicem inşallah, Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 🥰
Ayse0007 Canim simdiden hayirli olsun ins sag saglim kavusursun bebisine kac kg su anda kızmı erkekmi?
zumra2020 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kolay bir doğum olur inşallah hemencecik ayaklanirsin 🤲💖🌸
Serzeyyyy [bilinmeyen] çok heycanlı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. O zamana bize dualar edersin herhalde hehh🤭 gerçi bende 36+2 oldum suyumuz azalmış😔 37de alırız dedi doktorum çarşamba kontrole gideceğim bakarsın senden önce doğururum
Hopmummir [bilinmeyen] ay hadi hayırlısı ikimiz aynıydık gün olarak bende perşembe gidicem çok merak ediyorum bebek kaç kg 😘
hilal_yener [bilinmeyen] olabilir canım hayırlısı olsun hakkında zamanında gelir inşallah 37+2 haftalıgım bende
Seymaucan [bilinmeyen] ayyy sizinle aynıyız hafta olarak ben de Cuma günü gideceğim bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım🤗🤗
Seymaucan [bilinmeyen] ayyy sizinle aynıyız hafta olarak ben de Cuma günü gideceğim bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım🤗🤗