Yaseminnnnnnn İstanbulda Avrupa yakasında onerwcginiz ayrıntılı ultrason için bi yer varmi acaba uygun fiyatlı ve iyi bir doktor olarak gördüğünüz
nil_sugra Yaseminnnnnnn Alkan Yıldırım çapada öğretim üyesi gayet iyidir ücreti kartla 650 nakit 600. Birde Ali Ekiz var o da gayet iyi bakit 550 kartla 600 fiyatı. Ben Ali Ekiz’i tercih edeceğim bu sefer
mikican Yaseminnnnnnn 18 Mayıs’a Perinatolog Aytül Çorbacıoğlundan randevu aldım. Mecidiyeköyde kliniği. Forumda araştırdığım kadarıyla herkes memnun. 550TL
Nslhnakn Yaseminnnnnnn mikican bende ona gittim çok memnun kaldım 🤗 bebeğin duruş pozisyonuna göre 1,5-2 saate kadar uzayabiliyor ama benim kızım doktoru hiç uğraştırmadı 35 dakikada çıktık güzel fotoğraflarla🥰
nil_sugra Yaseminnnnnnn yok o özellerde çalışıyor. Ancak araştırdım hep ihtisasını kanunide riskli gebelik bölümünde yapmış hep. Bu bir perinatolog için çok önemli canım
nil_sugra Yaseminnnnnnn işin açığı ben Alkan hocayı çapaya bağlantısı olduğu için tercih etmedim. Çünkü covid-19 değil ama çapada cre+ var hep. Orda uzun vadeli kaldığım için biliyorum.