Cananoguz Herkese merhaba, 4 aylık hamileyim ve göğüslerimde inanılmaz bir kaşıntı başladı. Ne kullanmak gerekir? Yardımcı olursanız memnun olurum. Karnıma çatlak için krem aldım ama göğüs kaşıntısına olur mu bilemediğim için denemedim.
_canan_3545 Cananoguz kuzum zeytin yağı sürebilirsin doğal olduğu için öneriyorum bende öyle bişey yaşadım
elen1 ben şuan 5.aydayım ve geçen ay göğüslerim konusunda en zorlandığım aydı.Valla bişey yapmadım geçti gitti hala devam ediyor hafif ağrılar kaşıntılar ara ara yokluyo ama fark ettim ki her iki göğüsümdede çatlama meydana gelmiş çok üzüldüm hemen karnıma sürdüğm yağdn göğüslerimede başlamaya karar verdm.Yani çatlamaya müsaitler canm şu ağrılı dönemde ne yap et bul bişiler.Benm sürdüğüm yağ aktarın önermesi üzerine kakao y.-badem y. -gliserin-sarı kantaron y.-kabak çekirdeği yağlarının karışımını kullanıyorum
Cananoguz elen1 çok teşekkür ederim şu an ağrı değil ama acayip bir kaşıntı başladı. Göbeğime aldığım yağdan sürerim, doğal kantaron yağım var onu da sürebilirim olmazsa demekki benimkiler de çatlayacak