Nslhnakn Edizim06 evet benimde karşıma öyle birkaç yazı çıktı🤦🏻♀️ bana ilk 9. Haftada yapmıştı doktorum geçmeyen ağrım vardı diye canım o gün Çok yanmıştı, sorduğumda yapmıyorum derse seve seve sesimi çıkartmam😃
Esma111 Edizim06 ben geçen hafta oldun 36+2 de. Korkuyordum tetikler diye yook😂 aksine, çatım darmış;((( kesin bişey demedi ama iki hafta sınra gel bakalım tekrar dedi.
Ipek4w 58_edaygmr_58 devlet hastanesi mi canım? Benimki devlet bende 38+6 haftalıgım banada alttan bakmadı doğum anında bakılır dedi normal herşey 1 hafta sonra tekrar gel kontrole dedi çarşamba günü gidecem.
58_edaygmr_58 Ipek4w devlet hastanesi canım bana 40 ka kadar gelmene gerek yok dedi Devlet hastanesi olması korkutuyor beni ama doğum iyi geöer inşallah Doğum için memlekete geldim ondan devlet yoksa kontroller özelde oluyor du rahattı
Ipek4w 58_edaygmr_58 hangi şehir canım? Devlet hastanesinden hepimiz korkuyoruz ama özelden daha tecrübeli ve bilgililer canım korkmaya lüzum yok sonuçta biz doğurcam özel de olsa devlette olsa 🤷♀️ rabbim iyi ebelerle hemşirelere karşılaştırsın
58_edaygmr_58 Ipek4w sivasta yım canım inşallah öyledir Gerçi yakın zaman da o hastanede doğum yapanlar ebeler iyiler kızma felan yok dedi ama bende korku var ilk hamileliğim doğumdan korktuğum için oda takıldı kafama
Kardelenyigit Doktorum 38de yapıyorum ama istersen 39 ve sonrasıda olur dedi bugün ama ben 38de yani haftaya istedim şuan 36+5im o haftalardan erken olmaz dedi
Ipek4w 58_edaygmr_58 canım benimde ilk doğumum bende korkuyorm endişelerim ama rabbim o yolda kimseyi koymaz inşallah tez vakitte sağlıcakla yavrularımız KUCAĞIMIZA alalım inşallah 🙏 senin bebiş kız mı?
Prensesimiz_ Peki kızlar biraz özel soracağım çatı muayenesi doğumu tetikliyorsa Son günlerimizde ilişkiye de girilse aynı sonucu tetikler mi? Yani doğumu tetiklermi