Fadiiik Valla cildircam dun Asiri karnim agrimisti adet agrisi gibi akinti ile 1 2 damla kan geldi minnacik ve bugun Asiri derecede midem bulaniyor erken gebelik testi aldim oda bozuk cikti dagilmadi yada idrar Cok geldi adete 5 gun var daha 🤦🏻♀️ Yaniliyor olabilirmiyim y’a
ZeyMer Fadiiik en dogru sonuç adet olman gereken günün gecikmesi ile birlikte 7 gün sonra test yapmak diye biliyordum ben 7 gün dayanamadım geciken 5.günde yaptım testi pozitif çıktı :) onun öncesine 2 Kez test yapmıştım daha önceleri böyle senin gibi birkaç belirti olunca negatif çıkmıştı o yüzden adet günün bekleneni ver üç dört gün geçtikten sonra test yapmanı tavsiye ederim
Gamzedngdn Fadiiik canım bazen psikolojik de olabiliyor belirtiler bir kaç gün daha bekle garanti olsun ☺️
pera_ Fadiiik ahaha sakin ol bende de iki test yaptım ikisinde bozuk çıkmıştı dağılmamıştı sonra pes etmiştim kan verdim de öğrendim ağdetime iki gün kala rabbim gönlüne göre versin seninde insallah 😊
Farahsmom Mide bulantıları en erken 5. Haftada progesteron hormonunun tavan yapması ile başlar. Psikolojik olabilir , yendiğimiz bir şey dokunmuş olabilir veya üşüttünüz, adetinizi beklemek en sağlıklısı.