Erken arzuu3469 offf bunu ben de merak ediyorum. Batıl diyorlar ama yine de içim elvermiyor . Saçlarım rapunzel gibi uzadı :(
BabyYoda Ben kestirdim hem de iki kere. Annem de kayınvalidem de kestirmiş çok şükür hiçbir şey yok 😏 Hurafe bunlar
Greyy90 [bilinmeyen] kestirdim hiçte bir şey olmadı gayette kendine geldiler ☺️ ne olabilir ki ayrıca 🙄
buseyusuf27 [bilinmeyen] bende yarın kestircem hurafeler onlar kafaya takcak bısey yok bence kız arkdsm da 2 kere kestrdı gebe ıken valla kafam da agırlık yapıyor sankı gür ve uzunlar dus bıle zor alıyorm vucuduma sarılıyor ıns kurtulcm yarn 😊
Sinemneset [bilinmeyen] batıl inanç değil ama şöyle olabilir mesela vitaminler direkt saça gider kesilen saç ise çok hızlı uzar buda bebeğin vitaminin önüne geçebilir sağlıksız saça pek gitmiyor vitamin ama kesilmiş sağlıklı saç bütün vitamini alıyor
GizemKadirr Bende bugün kestirdim. Günlerdir tedirgindim napsam diye bilemedim ama baya araştırdım hurafeden baska bisey değil kızlar. Ne tıbben nede dinen böyle bi açıklama yok. Onlari okuyunca kestirdim valla 😁
Sinemneset [bilinmeyen] batıl inanç değil ama şöyle olabilir mesela vitaminler direkt saça gider kesilen saç ise çok hızlı uzar buda bebeğin vitaminin önüne geçebilir sağlıksız saça pek gitmiyor vitamin ama kesilmiş sağlıklı saç bütün vitamini alıyor
Sibelgokhan [bilinmeyen] benim saçlarım zaten uzundu , hamile kaldım kesilmez dediler bebegin ömrü kisalirmis batıl inanç ama yine de korktum. Kesmedim şimdi kalcami bile geçti rapunzel oldum☺️☺️☺️
linguist92 [bilinmeyen] Tam da bugün kestirdim çok iyi geldi, 33 haftalık hamileyim böyle şeylere takılmayın
arzuu3469 [bilinmeyen] aynen ömrü kısalır diolar. İlk hamileligimde kextirmedim ama bunda bakamıyorum yaz ve sıcak terliyorum sureli duş almak gerekio
arzuu3469 [bilinmeyen] aynen ömrü kısalır diolar. İlk hamileligimde kextirmedim ama bunda bakamıyorum yaz ve sıcak terliyorum sureli duş almak gerekio
momandboys [bilinmeyen] buna inanmıyorsunuz değil mi?😅 ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez kestirdim. Aldığım mineral ve vitaminler saça değil de bebeğe gitsin diye… Bunlar hep batıl inanç kim çıkardıysa artık