firstmom Merhaba, bugün bizim 39. haftamız henüz gelen giden, belirti gösteren bir durum yok. Sizde durumlar nedir? Bebişler kaçıncı hafta da ve kiloları kaç 😊
Canan09 firstmom 38+5 beklemedeyiz 🥴 ne sancı ne agrı bakalım ne zaman gelmek istiyecek paşam. 38+1 de 2900 dü kilosu. 2 hafta hiç kg almamıs bebeğim. 39 da gidicem bakalım inş almıstır 😞
firstmom Canan09 benim de aksine önden gidiyor kilosu, şuna 3500 🙄 korkuyorum iri bebek olursa normal doğum zor olacak diye 🙈
aselarzum35 Canan09 benimde 38+3 de 2920 gr dı 1 haftada 80 gr almış ama endişe etme doğum öncesi 2-3 haftada genelde büyüme ve kilo alma durur ve sanki gerilik var gibi görülür korkma canım 🌼🌼
Simgesydn firstmom son 9 gün 😊 38+2 de sezaryen olacağım 20 mayısta. Bu hafta 37nin içindeyim 3400 gr dı kilomuz
Tumurcuq firstmom 39+2 hic bir belrtm yok ya hayret gibi…nolcaq böyle…dogum icin önrsi olan varmi kizkar ya
BHR14 Doğru söyluyorsun canım. Bende şüphe etim baya zaten. Aile dostu bir doktorumuz var ona sordum sakın içme dedi. Karnında kaldığı her gün gelişimi devam ediyor niye acele ediyorsun bu virüslü dönemde hastahanelerdemi uğraşmak istiyorsun dedi. Açıkçası hiç böyle düşünmemiştim kendi derdime düşmüştüm sanırım biraz. 😓 Sakin bir şekilde bekleme kararı aldım acele etmeden. Hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun
ozlemoz13 firstmom 37+2 olduk bugün kontrole gittik bebiş 3300 olmuş 1 haftaya gelir dedi ama bilmiyorum 🤷♀️ çatı muayenemizi de yaptı, korkulucak bir durum değilmiş sadece rahatsız edici bir his.
M_agayeva Kizlar kabiz olmusum af edersizin zorda olsa yapa bildim ama fazla ikindim bi zarari olmuşdur ?38+0 haftalik hamileyim ilk gebelik tecrubesizim
firstmom Betultas14 hayırlı olsun 👏🏻😊 detay verebilir misiniz; kaçıncı haftada geldi kaç kilo doğdu, normal mi vs 😀