melekannesi07 Merhaba 20+5 hamileyim sabah kalktığımda lavaboda peçeteye çok az pembe renkli kanamam geldi. Doktorumu aradım kesen büyüyordur o yüzden olmuştur eğer fazlalaşırsa haberim olsun dedi fazlalaşmadı peçeteye geldiği gibi kesildi.Benimle aynı durumu yaşayan sağ sağlim bebeğini kucağına alan var mı ???? İlk hamileleğim 28 haftada erken Doğum oldu bebeğimi kaybettim lütfen dua edin bu yavruma kavuşayım 😢😢
Angelada melekannesi07 geçmiş olsun inşallah bu gebeliğiniz saglikli olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
iremgun [bilinmeyen] 2. Hamileliğiniz ne kadar sonra oldu acaba? Kırmızıya dönmedikçe sorun yok diyorlar doktorlar genelde. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🙏
melekannesi07 iremgun ilk bebeğim de sezeryan oldum 2018 eylülde de sağ sağlim eğer kucağına alabilirsem 2. Bebeğim 2020 Eylül de olacak Allah’ın işi bir Eylül’de aldı bir Eylül’de verecek Allah’ın izni ile
iremgun [bilinmeyen] 2. Hamileliğiniz ne kadar sonra oldu acaba? Kırmızıya dönmedikçe sorun yok diyorlar doktorlar genelde. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🙏
melekannesi07 [bilinmeyen] ilk bebeğim de sezeryan oldum 2018 eylülde de sağ sağlim eğer kucağına alabilirsem 2. Bebeğim 2020 Eylül de olacak Allah’ın işi bir Eylül’de aldı bir Eylül’de verecek Allah’ın izni ile
melekannesi07 [bilinmeyen] ilk bebeğim de sezeryan oldum 2018 eylülde de sağ sağlim eğer kucağına alabilirsem 2. Bebeğim 2020 Eylül de olacak Allah’ın işi bir Eylül’de aldı bir Eylül’de verecek Allah’ın izni ile