zlm08 24 haftalık bebeğimin kilosu 560 gram dokdor bir hafta geriden gelıyor ama cok sağlıklı şimdiden sonra kilosu artadabilir sadece bir hafta erken doğar 3 kilo değilde 2 900 doğar Bi sorun değil bu dedi ama uzuldum :(
Enguzelhediym zlm08 bebise kilo aldıran besinler varmış burda okumuştum canım. Süt , ceviz , pekmez , muz ve kaşar aklıma gelenler. İnşallah bir sorun olmaz sağlıkla kucağına alırsın bebisini💕
demet56bungl zlm08 aaa ayniyiz bende 24 haftaligim. 550 gram bebegim.bence gayet iyi haftasina gore doktorda oyle soyledi bana skma canini🧚♀️
civcivimmm zlm08 ben cuma günü gittiğimde doktora 23+5tim ve kilosu 565 gramdı doktor gayet iyi dedi bence seninkide gayet iyi kafana takma stres daha çok etkiler bebeğini çünkü
zlm08 Kızlar pardon 590 grammıs ben 560 anladım kağıtta 590 yazıyor Enguzelhediym inşallah canım cok sağol 🙏
E-E Normalde 24+3 haftalığız 750 gr bizim bebiş ultrason da 25 haftalık görünüyor. Ama canını sıkma süt, pekmez, kaşar, muz yersen bebek kilo alır yanında bir gün sebze bir gün et ürünü olacak şekilde beslen bebek kilo alır
Merveb46 zlm08 benimkide 23 haftalikken 660 gramdi normaldi ama damarlarda daralma oldugundan doktor bana erken dogabilir 3750-3500 degilde 3 kilo civari olur max dedi suan beslenmeme dikkat ediyorum 25+2 de gittigimde 1039 olmustu kafaniza takmayin sadece saglikli beslenmeyi dogumun sonuna kadar surdurun meyveyi sut urunlerini kuruyemisi eksik etmemeye calisin
perihankrkya zlm08 21 haftalık iken 532gr di benim oğlan önden ilerliyormuş 27 haftalık iken gittiğimde 1kilo85gr dedi ben sabah kahvalti yapmadan once keci boynuzu pekmezi yiyorum sonra kahvaltıda 2veya3 yumurta kaynatması salatalık domates koyun peyniri yoğurt zeytin kasar peynir yiyorum kuzum ve muz ceviz olarak da ara için yapıp yiyorum süt de gece yatarken içiyorum 😊