KubraSS- [bilinmeyen] uzun süre ayakta durunca sırt agrisi ama 27 haftalık binanda ağırlık olarak geldi 28 haftaligiz şimdi [bilinmeyen] ya bende 28 haftaya girdik hareketleri azaldı sinir oluyorum uyku duzenimi oluyorki 😏
Nnur1 [bilinmeyen] baharatı çok yemiyorum, diğer tavsiyelerini uygulayacağım hatta bugünden, çok teşekkür ederim ☺️💐
Nnur1 [bilinmeyen] ekşi yeşil elmayı çok severim, kesinlikle yiyeceğim 😍 bir de artık bişeyleri denemeye korkuyorum, iyice yanmasından korkuyorum. Azar azar deneyeyim bunu da. Teşekkür ediyorum ☺️
123abc [bilinmeyen] 😁😁bende [bilinmeyen] [bilinmeyen] [bilinmeyen] çok normal kuzum bazen oluyor çok hafif oluyor
Cydcyd 123abc 27+1 benim de gün içinde sürekli özellikle sağ tarafıma yöneliyor sanki çıkacak gibi bir baskı uyguluyor ki anlatamam onun dışında mide yanması bende de var bir de artık yatarken falan biraz zor oluyor sanki
Aybukeb 28+5 günlük hareketleri çok şiddetliydi 2 gündür nazlı hareket ediyor artık alıştım haftanın bitiminde 2 3 gün hep aynı şeyi yaşıyoruz onun haricinde havalardan sanırım biraz iştahım da azalma var bu benim işime yarıyor ☺️ havalardan sanırım yoga yapıyorum sırt ve bel ağrılarıma aşırı iyi geliyor bu kadar heyecanlıyım bir an önce haftalar geçsin kavuşalım minik kızımla istiyorum
Hta Gozde93 benim gecen hafta cok oluyodu yerimde oturamiyodum simdi biraz daha azaldi ama dr tahlil yaptircm bu hafta sebebi neymis ozellikle gunduz yok ama aksam yemekten sonra basliyor
Gozde93 Hta aynen benimde tahlil yapıldı bir şey çıkmadı ama gece oldu mu kaşıntıdan uyunmuyor yarım saatte bir kalkıyorum
Merdgn 123abc 27+3’üm ben de. Şekerim var diyet yapıyorum ve diyet sayesinde mide yanmam geçti 😂 Oğlum hareketlendi tabi ama geceleri zor uyuyorum sağa sola dönüyorum çok ağrım var ve ellerimde ödem var 😔 Bazen çok sinirli genel olarak çok duygusalım her şeye ağlıyorum 😂
Blcns 123abc 29 bitmek üzere. Mahvoldum ya i. Aşırı kilo aldım. Yemek yemeyince de gözlerim kararıyor midem ekşiyor. Geceleri de yatamıyorum sırt ağrısındsn bir sağa bir sola. Nasıl geçecek 11 hafta bilmiyorum 🤦♀️ İlk hamileliğim nasıl da rahattı 😑
Afyonlu02 @ZeyMe ayy bende de var bu ağrı birde yürüyüş yaptığım zaman eve geldiğim de biraz dinleniyorum alttan ağrı oluyo