Cuysogut Merhaba anneler iftara kadar zaman geçsin diyelim 🙈 bende 21+4 haftalık hamileyim ama bebişi pek hissetmiyorum hatta hiç hissedemiyorum desem yeridir ultrasonda fırt fırt oynayan çocuğu hissedememekte beni üzüyo 🤦🏻♀️ Sizler ne zaman hissettiniz :)
Varol1811 Cuysogut ben de 22+2 yim hiç. Hissetmedim üzülüyorum korkuyorum da ama doktor da bizim bebiş de çok hareketli inşallah bir an önce hissederim bende 💙
Betuloz 22 den sonra net hissetmeye başladım şimdi 24 üz ara ara hiç hissedemiyorum bazende çok sert tekmeleri var 😊
Mehtapkrcbn Benimde 22 olması lazım herkes hissediyor ben hissetmiyordum doktoruma şikayet edercesine söyledim nedendir şu bu diye doktor dan çıktım bir saat geçmedi bir tekmeler bir hareketler 😂 o yüzden hissedersin bekle bir süre daha
Minikbirkalp 21 de hissetmiştim ben merak etme cnm sende hissedersin bir iki haftaya şuan 25 haftalığız due durak bilmiyor uyku bile uyutmuyor şimdiden
Cuysogut Cok teşekkür ederim hepinize içim daha da rahatladı bizde artık bekleyelim bakalım biraz daha 😍
Nrgl_cntrk Caglakgl maşaallah erken hissetmeye başlamışsınız ilk gebeliklerde geç oluyor diyorlar😁 Allah bağışlasın 🤲🏻🥰
Caglakgl Nrgl_cntrk aynen bende hep öyle duydum aslında ilk hisettimde tam kavrayamadım ama kuvveti artınca anladım aslın da öncekiler de gerçekten bebeğimin hareketleriymis
Rabiasare Ben 14 üncü haftada bile karnımda çok minik hissediyordum ama dışardan görülecek ve cidden kuvvetlenmesi 16. Haftada oldu ikinci gebelik o yüzden erken hareketlendi ilkinde bende geç hissetmiştim 😊😊
Caglakgl Nrgl_cntrk hissedersiniz sakin endişelenmeyin haretek ermiyormu falan diye biraz akışına bırakın bence cunki forum da herkes birşey diyor herkesinkini oku ama bende niye olmadı diye endişelenme derim herkes ayrı bünyeler de kişiden kişiye değişiklik gösterecek kafaya takip mutsuz olmaya gerek yok bence bol bol gülümse eminim o içerde bunu hissediyor ve keyifleniyor dur. 😊