Canan09 Mltmdfn bizde Yarın 39 olcaz. Hiç belirti yok. Sadece dün acayip basım agrdı tansiyondu sanırım. Yarın kontrol var bakalım. Paşanın keyfi yerinde 😍
Mltmdfn Canan09 benımde aynı yarın kontrolum var catı muayenesi oldun mu sen ben olmadım belki yarın yapar
Canan09 Darkgod kuzum gecmıs olsun. Benımde basım cok agrıyor. Tansıyon die süphelendim. İnş düzelir senınde. Kac haftalıksın
Darkgod Canan09 39+1 dört gündür ağrı olunca ben doğum yakın olunca. Baas ağrısı normal diye okudum oda tansiyonmus şuan iyi düştü ama işte gene de bekliyorruz 😊 sen de bı eczane de olctir istersen hastane uzaksa
Canan09 Mltmdfn canım ben 38+1 de catı muayenesi oldm. Normal doğuma uygunmusum. Cok rahat doğurursun dedi 🤷♀️
Mltmdfn poyrazsmom_ ay 😭yoruldum artık inan bi gelselerdi bi yandan korkuyorum bi yandan gelsin istiyorum🥰😂
poyrazsmom_ Mltmdfn aynıyız valla bi yandan korku bi yandan kavuşma isteği sürekli konuşuyorum oğlum hadi gel artık diye 😂
Canan09 Darkgod geçmiş olsn cnm sevindim. Dikkat et kendıne. Yorma strese girme. Az daha dayancaz artık. 😇
Smgkru Mineberna 20li haftalar çabukcak geçti 39 oldum asıl şimdi hiç geçmiyor zaman 🙄 pek gelmeye niyeti yok beyefendinin 🙄🤣