Deletedmom021 Sezenilkim06 iyi gidiyor canım kilo almadım verdim 77 yle hamile kaldım en son 75 dim gecen hafta gittim 73 olmuşum😔
Deletedmom021 Sezenilkim06 17+3 haftalık hamileyim ilk 3 ay kusma bulantı oldu 12 de kesildi daha yeni yeni yemek yiyebiliyorum😚o yüzden sanırım 4 . ayı bitirdik daha kilo almadım
Sezenilkim06 Deletedmom021 bende aynı 13 haftaya kadar çok zor geçti 15+2 bende alamadım inşalkah bundna sonra alırız 🙏
Deletedmom021 Sezenilkim06 dur kız düzelteyim😂biz degil bebekler alsın kilo😅😘😘bebege kilo aldiracak seyler yemek lazım ama malum virüs var esim çalışmıyor her istedigimiz olmuyor tabiki allah yardım etsin inşallah
Ozlem0635 51 kiloyla hamile kaldım hala 51 kiloyum😂 Kızlar karnınız çok belirginleşti mi benim çok şişmedi ya 🙄
Gizemito [bilinmeyen] İyi gidiyor şimdilik çok ayakta durup iş yaparsam belim ağrıyor o kadar 🙄 Göbeğim çıktı yavaştan, ilk aylar 3 4 kilo vermiştim kendi kiloma geldim şimdi de 1 kilo almışım 🐣
Tugceecikk [bilinmeyen] 14+2 toplam bir buçuk kilo aldım ben kendimde bir değişiklik göremiyorumda karnım çıktı baya :)
egemn_mom3 Sabah yataktan kalkmadan önce sırt üstü pozisyonda yatarken bacaklarınızı uzatın karnınıza bakın bebeği göbeğinizin altında hissedeceksiniz içe çöken karnım yumruk gibi çıkıyor 🙈