Zezeze Suan 8+5 haftalık gebeyim ama attan ultrasonda geçen hafta 6+3 çıkmıştı. Bugun gel dedi gittim kalp atışını yine duymadım 4 haftadır her hafta gidiyorum hep hüsran carsamba günü yine gideceğim umarım duyarım benim gibi olup sonradan duyan var Mı
Nisanurt Zezeze 9unch haftada duydum ben geç döllenmeydi. Şimdi ise kızım adet tarihimle uyumlu gidiyor kendinizi strese sokmayın inşallah duyarsınız☺️
Busrababacan61 Zezeze bana doktor 10 . Haftada net duyarız o zaman gel dedi öncesinde duyulmazsa panik yaparsın gerek yok 10. Hafta gel net olsun dedi 10. Haftaya kadar beklemek en iyisi bence geç döllenme olabiliyor çünkü
Zezeze Nisanurt çok üzülüyorum ya her gidişimde herkes mutlu çıkıyor ben ağlayarak 🥺 yine mi diye 🥺 bebegi geçen hafta görmüştü
Ozemmerdn Nisanurt benimde gec döllenmeymis canim6 gun geriden geliyor adetimden yakaladi mi adet tarihini bebegin. Acaba benimkide ykalar mi 😄
Angelada Busrababacan61 bence de 10 haftayi beklesin benim boş gebelikti 8 inci hafta kürtaj olmuştum ilk gebelikti pek bilgim yoktu keske bekleseydim dedim hep
Ftmnrr Zezeze canım aglayacak birşey yok lutfen moralını yuksek tut ben 9+5 te sadece görüntüde gördüm doktorum dinletmedi bile ben dogru bulmuyorum erken dinletmeyi dedi 15. Haftada ilk kez duymustum kalp atısı sesını 11 de bile duyan var senin moraln iyi olsunda bebeğinde iyi olsun
Zezeze Aysenes geçen hafta izletmişti ekranda hafif bir kıpırtı vardı duymamıştım ama bu hafta gittim duyamadım yine carsamba gel dedi iyice sinirlerim gerildi benimde 🥺
Aysenes Zezeze eger kipirti varsa icin rahat olsun kalp atisini banada ilk acildeki doktr 5+4e dinleti icim rahat etsin diye ama kendi doktorum 12. Haftayi bekledi ama hep dedi bak kalbi atiyo diye kötu bisey olsa soylerdi
Ftmnrr Zezeze en son kalp atısı var diyene kadar banada demediler canım hatta bebek bile görünmrdi öncesinde kimyasal gecırmıstım boş kese olabilir dedi kesen cok kucuk dedi ama sen içini ferah tut
ElizKuzey Sıkıntıya sokma kendinide miniğini de kuzum sağlıcakla gelsin diye dua et Allah’ın izniyle duyarsın inşallah 🤲🏻