Gunsss Ali İpekten randevu aldım bende 500 TL, Sinan Tanı önermedi doktorum son gelen sonuçlarda bazı şeyler atlanmış dedi🙄🙄
Adaaaa 06minigimym hacettepeye hastanesine gidiyorum ama ayrıntıyı dısarda yaptırın dediler kapatmıslar ayrıntılı bölümünü sinan doktordan aldım oda haftaya cumaya verdi 24 haftalık oluyorum bazı yerler 24 kadar yapıyormuş bende anlamadım sami ulus yapmadıgı için bu kadar gec kaldım bende
Bktbll Gunsss ali ipek ankaradaki en iyi ultroson cihazı olan doktor ben normalde ankara şehir hastanesine gidiyorum orda girdim detaylıya ama genede ali ipekten randevu aldım tekrardan gidicem tavsiye ederim cok ilgili bir doktordur
Gunsss Bktbll evet bende Ali İpekten randevu aldım Sinan Tan ın son sonuçlarını pek beğenmedim dedi doktorum Bazı detaylar unutulmuş🙄
Adaaaa 06minigimym yok 24 e kadar yapılıyormuş haftaya aldım ben en yakın tarih oydu heryer dolu sinanı tan önerdiler oraya aldım bende inşallah herkes memnun kalır
duygukryvz Sydbskrt Ben Gülhiz Karataş ‘a yaptırmıştım canım. Gayet güzel ilgilendi . Rapor, CD ve bebeğin fotoğraflarını veriyor. Benim bebeğim yüzünü net göstermediği için tekrar çağırdı hatta . Ücreti 380 liraydı.
Bktbll Gunsss bende devlet hastanesine pek güvenemedim ali ipeğinki cok net içimde kalmasın diye tekrar yaptırıcam ☺️
snm_ Gunsss ücret olarak ne söylediler? Belki detaylı ultrason haftamda ankarada ailemin yanında olabilirim. Memnun kalırsanız bende ali beye gideyim
Bktbll snm_ ali ipek ücreti 500 tl gerçekten en iyi doktorlardan birisiymiş banada başka bir hastane önermişti bende aldım randevumu bekliyorum bakalım