Burcuyyy 20.5 haftalığım miğde yanmasından resmen ağlıyorum bu sabahtan beri çok şiş miğdem gaviskon içtim hiç işe yaramadı ne iyi gelir lütfen yardımcı olurmusunuz
Kvlkgzmerhn Burcuyyy bana hicbisey yaramiyor kuzum agzima aci sular geliyor soda rahatlatuyodu 2 3 saat yoktu evde. Dondurma yedim vanilyali sanki biraz kesti onuda biri yazmış diye yedim 🤷♀️
RabiaMG Burcuyyy bende 21 haftaligim bugun kontrolde soyledim doktoruma gaviscon iccen yagli aci yemicen dedi doguma kadar olucak malesef dedi daha cok baski yapcak bebek mideye dedi. Bende sut, soda, gaviscon iciyorum.
Zuhal1 Burcuyyy aynı şeyi 2 gündür yaşıyorum şuandada yaşıyorum 17+5 midem aşırı yanıyor Gırtlağıma kadar 🙁🤲🏻bunada şükür sağlıklı doğsunda bana gelen herşeye razıyım
RabiaMG Burcuyyy benimde gecirmiyor doktorum fazla bile icsen zarari yok gavisconun dedi doguma kadar olucak dedi.
merus Hamileligim 2 hamileligimde de basindan sonuna kdr cayir cayir yandim resmen suan 37 haftaligmgun icinde yatmiyorm uzaninca cok daha fazla oluyor bide kahvaltida domates yemeyi biraktm azaldi baya cok daha fenaydi
BabyD Burcuyyy hemen doktoruna danisip mide koruyucu iste. Ben de ayni durumdaydim nexium kullanmaya basladim cok sukur cok rahatim.31 haftalik olduk. 27. Haftadan beri kullaniyorum
Tugra19 19 haftalığım ikinci gebeliğim ilkinde olduğu gibi buzlu dondurmalar iyi geliyor birde şade soda Doğuma kadar öyle idare ediyorum
Orkide07 Canım bende ne yaptıysam baş edemedim gaviscon 10 dk kesiyordu sonra tekrar başlıyordu pandex diye bir hap yazdı doktor gebelikte içmek güvenliymiş ama tabi ki doktoruna danış önce benim sorunumu o çözdü ⅔ günde bir tane içiyorum artık hiç olmuyor 33. Haftamdayım
Melos33 Burcuyyy bende aynı durumdaydım gaviscon kısa süreli rahatlatıyordu sonra tekrar başlıyordu yanma doktorum en son gittiğimde sabah ac karnına almam için rabelis diye bi ilaç yazdı o ilacı almaya başladım 5. Günden sonra çok şükür ne mide yanması kaldı ne bisey acı baharatlı bile yesem artık midem yanmıyor çok rahatım gaviscon bile içmiyorum doktoruna bi sorup yazdirabilirsin