Kevserrr Haftamdayım bu sabah çok şiddetli bi ağrıyla irkildim uykumdan çok korktum çünkü ilk defa yaşıyorum çok kasildi ve hareket ettiremedim bir süre böyle bir durumla karşılaştığınızda neler yaptınız acaba neler iyi geldi tekrar yaşamaktan korksam da hamilelikte çok sık görülen biseymis şimdiden sagolun 😊
SibelAlp7 Kevserrr doktorunuzdan magnezyum isteyin benim de oluyor doktora söyledim magnezyum yazdı.Çok faydasını gördüm suda eriyenden verdi.Tadı güzel içmesi kolay👍
Yasemin3434 Kevserrr bende 22₺4 günlük gamikeyim sıklıkla bacak aram vajinal bölgem agrıyor yatakta saga sola dönerken yürürken bende bu agrıyı anlamadim vallahh
MasalAlparslanMom Kevserrr bende sata göre 26 ultrasona göre 28 haftalığım . 2gündür uykumdan o kramplarla uyanıyorum . Yarın sorucam doktora
Sevdasoner Banada aynı haftada oldu baldırımdan vurdu beni aynen dediğin gibi uykumdan cığlık atarak uyandım bende ilk defa hayatımda böyle bişey yaşadım ve cok korktum sonra eşim uyandı ayak baş parmaklarımı iyice gerdi öyle gecti bi de soğuk su diyolar öyle birşey olduğunda ya parmaklarını iyice ger ya da soğuk suya koyucakmışsın arkadaşım bir de magnezyum eksikliliğinden oluyor ben ilaç kullanıyorum
ozgeackgz-1 Sevdasoner aslında doktorum bana son üç randevunda yanı 7 ve 8 aylarda nasıl istiyorsun doğumu diye sormaya başladı ben hep normal dedim , işte en son 37. Haftamda kesin netleştirdik doktora kalsa Sezeryan ama ben emin olamadığım İçin beklettim yoksa kendisi bana daha 30. Haftalarda falan Sezeryan istersen 20 Ocak civarı alırım normali beklersen 30 Ocak dedi için rahat olsun İsmail bey Sezeryan dersen Sezeryan yapar 😂 başka sorun olursa da cevaplarım ☺️
seyydac Yasemin3434 o ağrılar da kalsiyum magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende de oluyordu ilaca başladık 15 gündür baya faydasını gördüm.
Zeytin Doktorum 32. Haftada kasılmalarım için magnezyum verdi bana kramp hiç yaşamadım çok şükür. Ama uzun zamandır d vitamini de kullanıyorum ben, krampların olmamasını biraz ona da bağlıyorum. Siz d vitamini kullanmıyor musunuz?
Seymae Gece uykumdan bende aynı şekilde uyandım sağ bacağım dizden aşağısı kopuyor sandım ne olduğumu şaşırdım biraz sürdü sonra geçti 😳