Canazbal21 Kızlar 18+2 deyim aile hekimliğinden de aramıyorlar kaçıncı haftada yaptırmamız lazım? Yaptıranlar varsa cevabınızı bekliyorum 😍💜
Deletedmom021 Canazbal21 geçen hafta perşembe gittim 1 haziranda gel dedi nedenini sordum 20.haftadan sonra yapılıyor dedi beni çağırdığı zamanda 20+3 günlük oluyorum bilgin olsun istedim☺️😍
DamlaNur29 Canazbal21 20den sonra yapılıyor hareketlerini hissedince bana hemşire en son ne zaman hissettin diye sormuştu bende dedim az önce tekme attı iyi o zmn süper dedi sonra iğneyi yaptı
DamlaNur29 Canazbal21 seni aramazlar zaten sen gidip kayıt actırdınmı saglık ocagında daha önce ben ilaç yazdırmaya gittiğimde kayıt actırdım sonra bana kagıt verdi bu tarihte gel tetenoz ve kan tahlili yapalım demişti o zamanda gittim
zumrabasra Haftaya girdim bgun aşi oldum hamileliğin başinda sahlık ocagi hemşiresine gitmiştim bugune randevu vermişti takibini yapıyorlar başinda gidince
Meltemtrmn Merhaba, ben 27+4’m hala yaptırmadım acaba yaptırmamda problem olur mu? Bu konuda tedirginim :(
Miniginannesiiii1111 Canazbal21 ben 20+4 te yaptırdım tercih meselesi tabi bebeğin hareketlerini hissedip yaptirmami söylemişti ebe aile dostumuz😇
sympapatya Beni yarın çağırdılar aşı için 18+2 deyim. Herkes 20. Haftadan sonra yazmış kafam karıştı şimdi erken mi acaba🙄
Betuloz 19 haftalık Ken yaptırdım ilk dozu 24. Haftada ikincisi yapıldı sağlık ocağında kaydınız yoksa aramazlar
ikizannesi2985 Canazbal21 ben daha geçen hafta aile hekimine gittim.hamile olduğumun bilgisini verdim. O zaman dediler ki 20.haftada tetanoz aşısının ilk dozunu vurulacaksın, biz aramıyoruz sen kendin takip ediceksin dediler bana canım, bilgin olsun.
Serena Canazbal21 Ben ilk dozu 21 haftamda oldum bebegi tam hissetmeye basladiginda yaptirman gerek bazi saglik ocaklari ariyip soyluyorlar bazilari aramiyorlar kaydin olmasina ragmen. Sende biraz bekle 20- 21 haftalarinda onlar aramasalar bile kendin git yaptir mutlaka ben suan 27 haftaligim bugun gittim ikinci dozu oldum 😊