EsEmEy Tiroid değerim sınırda çıktığı için sağlık ocağında yazdılar , dahiliye doktorunun ilgi alanı olduğu için kafamda soru işaretleri kaldı o da aynı ilacı mı yazardı acaba diye 😐
Bulantii EsEmEy benimde oydu sanki bende kullandım canım dahiliyeci yazdı küçücük bişi zaten 25 mg dı galiba
Kbrahrl EsEmEy kaç çıkmış canım tsh? Kullanmazsan sıkıntı olabilir yüksek ise ben 2 senedir uğraşıyorum değerlerini biliyorsan yardımcı olabilirim benimde gebelikte sürekli yükseldi 3 kez doz değiştirmek zorunda kaldık
Fatihinannesii EsEmEy bende kullandım levotiron yazdı doktor sonra aynı ikiside, hala da kullanıyorum kadın doğumcu doktorum yazdı. Hamileysen eğer doktoruna da söylemen gerekli kontrol ediyor. Eğer hamile değilsen dahiliye ye görün yinede
sinber EsEmEy değerin kaç çıktı ben de kullanıyorum 25 mg başladık yeterli gelmedi 50 mg çıkardı doktorum
Ozlmslm EsEmEy yaklaşık 10 senedir kullanıyorum hamileyim hala kullanıyorum virüs çıkmadan dahiliye doktoruna giderdim oda euthyrox vermişti sonrasında kadın doğum doktorumla değer bakıp kullanmaya devam ediyorum
Masaltugba Ben 8 senedir kullanıyorum. Kızımda da içtim. Şimdide içiyorum ve üç haftada bir kan veriyorum
Zsnbr EsEmEy bnde kullanıyorum yıllardır zaten tiroid hastasıyım smdi 5 haftalık hamileyim ve değerim 25e çıkmış. 150 mg kullanıyorum
EsEmEy [bilinmeyen] tsh değerim 4.5 çıktı canım önceki tahlillerimde normaldi bu sefer böyle çıktı canım sıkıldı 😑 aile hekimim 50g yazdı ama
EsEmEy [bilinmeyen] tsh değerim 4.5 çıktı canım önceki tahlillerimde normaldi bu sefer böyle çıktı canım sıkıldı 😑 aile hekimim 50g yazdı ama [bilinmeyen] tsh 4.5 canım
EsEmEy [bilinmeyen] bana direk aile hekimi yazdı dahiliyeye gitmedim virüsten çekindim ondan için rahat etmemişti canım