Mahperi Merhaba kızlar yarın doktor konturolüm var 11+2 günlüğüz 11 haftalıkkın 2 li test yapıyomu doktorlar çok merak ediyorum aranızda yaptıranlar oldumu!?
Gonulidil Mahperi 12. Haftadaki ense kalınlığı ve burun kemiği önemli. Hftaya tekrar gidersiniz özele gidiyosanız tekrar muayene parası almazlar sadece ultrasondan bakıcak bi de kan tahlili yapıcak
Pinar08 Mahperi evet yapılıyor ben yaptırdım 11+4 te hatta doktorum özellikle 11.haftada çağırdı ikili test için
Deletedmom021 Yaseminakkoyunk doktorlar 11-14 arası yapıyor 14 den sonra yapmıyor hatta burdaki bi arkadaşımada 14 dediler 14 ten sonra gitmiş Dr yapmamış 3 lüyü bekle demiş 🤷
Btl_89 Mahperi canım 11+4 ün bugün kontrolüm vardı 15 gün sonra yapabiliriz dedi ben yaptırmayı düşünmüyorum herşey allahtan allah korusun bişeyi olsa canına mı kıycam
Sumru Mahperi 11+3 de yaptırmıştım bende cinsiyet tahmininde bulunmuştu ki kıza benziyor demişti kız bekliyoruz 🤗🤗
buseyusuf27 [bilinmeyen] yapılıyor canım doktor bana kagıt verdı hangi haftalar ne yapılıyor dıye 11-14 arası ikili test 16-18 hafta arası üçlü tarama 18-24 hafta arası 2.düzey detaylı ultrason 24-28 hafta 75gr seker yükleme testi