RabiaMG Kizlar sevgi hastanesinde detayliya girenler var mi ? Fiyatini biliyormusunuz birde direk randevu alabiliyormuyuz oraya ben normalde sevgiye gitmiyorum sormak istedim bilenler cevaplarsa sevinirim 😊
RabiaMG Sibelgokhan devlet hastanesinde randevu gec aliniyor ya canim bide ben sevgiye gitmiyorum ozel ya randevu alip direk gidebilirm degil mi😊 105 liraysa gayet uygun burda baska sehirlerde 400 500 gordum hep
RabiaMG Sibelgokhan tamam canim cok tesekkur ederim 😊 devlette zor randevu aliniyorms suan virus korkusuna ozele gidiyorum zaten muayeneye 😊
RabiaMG Sibelgokhan bende Tugban seckin kececiogluna gidiyordum canim da virus korkusuna ozele basladim gecerde devlete devam edicem İnsallah 🤲🏻😊
RabiaMG Sibelgokhan tamam canim saol tahlil icin falan gitmem lazim zaten ama kendi doktoruma randevu bile yoktu nasil ramdevu aliyorsun 😊
Sibelgokhan [bilinmeyen] kontrol ediyorum canım her gün kendi doktoruma randevu açıldığı gibi alıyorum. Zaten hep doktorum şu zaman gel dediği zamanlar açılıyor randevusu