Muberraonur Doktorum bebeğin suyunun az olduğunu ve bebeğin aşağıda olduğunu söyledi erken doğum riskim varmış var mı böyle bi durumda olan çok üzülüyorum daha 24haftalığım 🥺
Merbe61 Muberraonur ben 29haftalıgım yasamadım ama havuc suyu ve armut suyu fazlalstırıyor doye bıluyorum dene istersen
Cigdemveminik Muberraonur 28+2 yim bugünkü muayenemde bnmde suyumun az oldğunu söyledi doktorum sınırdaymış haftaya pazartesi tekrar gideceğim umarm artış olur yoksa doktoum banada erken doğumu enellemek için iğneye başlarız 30 üstüne çıkarız dedi
Hediye42 Muberraonur sakin ol Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir strese girme ya şafi çek bol bol dinlen sağlıkla kucağına al inşallah
Ozlmslm Muberraonur bencede bol bol sıvı tüketip gerekirse 3 litreye kadar su için bende havuç suyunu duymuştum paket değil ama kendiniz sıkıp içmeniz gerekir
MMmelikeucar6 Suyun az olması içtiğimiz su ile alakalı mı neden bu tarz şikayetler oluyor ben pek su içemiyorum da o yüzden merak ediyorum bununla bi alakası olup olmadığını
Gulcangzl16 Muberraonur hiç korkma benim suyumda 26. Haftada azalmış dedi. 30 da gittim iyice azalmıştı hastaneye yattım bi hafta bide ciğer geliştiriciler vuruldum şuan 35 oldum. Ama suyun çoğalmasını istiyorsan havuç suyu iç her gün birde sol yana yatıcaksın devamlı
Gulcangzl16 Muberraonur Bebek idrarını az yapıyor bizimle alakalı bir durum değil bu. Genetik de olabilir. Ama şakın unutma sol yan ve havuç suyu çok işine yarayacak. Eşim beni uykuda bile soluma döndürüyor. Öyle öyle buraya kadar geldim
Muberraonur Gulcangzl16 havuç suyu tükettiğinde suyunda bi artış görüldü mü canım peki faydasını gördün mü