Cicilibicili ayni benim hikayem ilk bebegimi 4 cu ayda kayb etdik doktorum bebeginin kafasinin yarisi yok dediginde okadar şok oldumki dusun 3 aydir her sey guzel hamileligim cok guzel geciyor gule oynaya doktora gidip aglayarak donecegim hic hic aklimin ucundan bile geçmedi cinsiyetini ogrenecektik 13 haftadaydi uzuntumden erkek yoksa kiz mi onu bile ogrenemedim . Gozum kimseyi gormedi ulturasondan aglayarak çiktim ve herkes bana bakiyordu ama umrumdamiydı ? Asla doktorum ayri hastanedeydi yanina gidene kadar agladim sonra eve donunceye kadar gozumden yaş dinmedi eve geldik esimle tek kelime bile soylemedik bir birimize eve dondugumde gulmeye başladim aklimimi yitirdim diye dusundum .abdets alip namaz kildik esimle sonra Aksami annem memleketden geldi annemin yaninda aglayip onu uzmek istemedim girip lavoboda aglayip aglayip çikiyordum sabahi kurtaj oldum iste uyandigimda yanimda kurtaj olmus bir kiz agliyordu onu gorup bende aglamaya başladim inanirmisin bu yasima kadar yasadigim en aci en en uzgun gunumdu ondan daha zor bir gunum olmamişti Allah daha zorunu yasatmasin uzun oldu ama içimi dokmek istedim hakkini helal et 2 cide sanki bekliyordum gibi daha kolay atlatdim senin gibi ama asla isyan etmedim neden 1000 de bir kadinda gorulen rahatsizlik benim bebegimde oldu demedim hemde ilk bebegimde Rabbim bana bunu nasip etdi beni jmtahan ediyor bende sabirla saglikli bebeisimi bekliyorum 2 bebegimi yanına aldi ama sabrimizin mukafatini verecegini var olduğum kadar inaniyorum sadece sabir dua ve tevekkul gerek