Anrebasum Anne71 uzun sürmüyor kasilirsan acıyor. Ben 2 kez oldum ilkinde acidi 2.de ne olacagini bildigim icin daha fazla ugrasmasina ragmen 2. Gayet kolay oldu.
Mom46 hilal_yener ya ben 38+1 oldum hala çatıma bakılıp doğum şekline karar verilmedi sinir olcam ya 🙄
poyrazsmom_ hilal_yener aa hadi hayırlı olsun canım sayılı günün kalmış Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin🤩
Ngngng hilal_yener sizinle aynı günüz 37+2 benimde 18 mayısta sezaryen.bi postta görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam samsun medicana da mı yapacaksınız doğumu
Anrebasum Anne71 başina geleceği bildigin zaman hic zorlanmiyorsun , zorlanmazsin sanirim hic dusunmeden gir. Benimkinin basi yukardaymis daha catin musait diye bekletiyorum diyor 39.haftam bugun
Sibelgokhan hilal_yener benimde çok dar dendi cumartesi günü açılsa yarın kendi doktoruma randevum var acaba benim ne olacak 🙄
masalsii Canan09 😂😂 inşallah vaktinde gelir valla benim sat’a göre ay sonu süremiz doluyor bebek başaşağı ama dogum kanalına girmemiş sancım da yok😂😂 sanki keyfini beklersek ikizler olcak gibi