Aylan Merhaba ben düşük tehlikem olduğu için iğne hap ve aspirin kullanıyordum,ilk üç ay sonra iğneyi falan bıraktırdı doktor ben aspirini de bıraktım yanlış anlamışım doktor bana kızdı doğuma kadar devam edeceksin dedi corasprin kullanıyordum ecopirin 150 liğe çevirdi ilk zaman düşğk diye kullandım şimdi sebebi ne olabilir 22.haftmdayım erken doğum falan sebebiyle de kullanılır mı
Melike3777 Aylan benimde 2 kaybım var diye corasprin verdi 32. Haftada kesti kuzum daha yeni kestim yani kayıplar olduğu için verdi sanırım benimde
sinber Aylan pıhtılaşma durumuna göre bazı doktorlar 32 bazıları 36 bazıları doğuma kdr devam ettiriyor canım düzenli kullanmaya çalış çnk gerçekten çok önemli normalde risk 12 hafta dolana kdr devam eder ya bu problemde sonuna kdr devam ediyor çnk
Prens_annesi12 Aylan bende kullanıyordum cnm kan pırtılaşmasından dolayı 32 haftamda kesti benide doğum Yaklaştığını için her an kanaman açılabilir dedi bırakman lazım yoksa kanamayı durdurtmayız dedi. Şuan sadce igne kullanıyorum
Papatyam06 Merhaba bende 18 haftalık hamileyim, corasprin kullanıyorum , kan pıhtılaşmasını önlemek için ,doğuma yakın bir zamanda bırakılıyor.
Suledonmez2906 [bilinmeyen] canım benimde 2 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı vermişti doktorum pıhtılaşmam yoktu iğneyle birlikte kullanıyorum 31+1 im şu an 32 de keselim dedi bakalım kontrole gidicem haftaya🙂