Masaltugba Ben adliyede memurum. Yaklaşık iki aydır izinliyim. Ne zamana kadar devam edecek dersiniz. 25 haftalığım
Gulce1 H@Masaltugba#8871115 bence normalleşme sürecinde kurumdan kuruma farklı tarihlerde geri çağrılacağız
Betim [bilinmeyen] canım Haziran diye söylendi bana ama net değil , zaten temmuzda izne ayrılıcam zaten .. konuya değinmişler bahanedeyim.. doğumdan önceki 1 ay mecburen izin alıyoruz sonraki 3 Ay olmak üzere 4 ay doğum iznimiz var değil mi
Masaltugba Ben adliye de memurum. Ağustos’ta doğum yapacağım nasipse. Acaba o zamana kadar ararlar mı
Ebrubayat [bilinmeyen] bende adliyede memurum çalışabilir aldim 33 haftadayım haziranın 15ne kadar işler duruşmalar ertelendi belki bundan sonra yavaş yavaş çağrılabilir ama hamileler içinde geçerli olurmu bilemem bence okullarla bir olur cagrilmayabiliriz
Ebrubayat [bilinmeyen] bende adliyede memurum çalışabilir aldim 33 haftadayım haziranın 15ne kadar işler duruşmalar ertelendi belki bundan sonra yavaş yavaş çağrılabilir ama hamileler içinde geçerli olurmu bilemem bence okullarla bir olur cagrilmayabiliriz
Masaltugba turunculuanne 37 ye kadar durmak istiyorum bu sefer. Kızda 32 de ayrılmıştım izne ihtiyacım çok oldu
Fatma8988 [bilinmeyen] hamileler kronik hastalar ( yani risk grubu) normalleşme sürecinde en son sırada biz varız mantıken.. En son tarihte bizi cağırırlar bence. Bayramdan sonra kamu icin genelge yayımlanır ve mesainin normale dönmesi yani asgari personelle nöbetleşe çalışmanın normale dönmesi yayımlanır. Ama risk grubunu dahil etmezler cünkü 3. Dalga bekleniyor koronoda:/
Fatma8988 [bilinmeyen] hamileler kronik hastalar ( yani risk grubu) normalleşme sürecinde en son sırada biz varız mantıken.. En son tarihte bizi cağırırlar bence. Bayramdan sonra kamu icin genelge yayımlanır ve mesainin normale dönmesi yani asgari personelle nöbetleşe çalışmanın normale dönmesi yayımlanır. Ama risk grubunu dahil etmezler cünkü 3. Dalga bekleniyor koronoda:/
Mervemelisa40 Bende son haftalara kadar kalmak istiyorum. Sonrasında kullanmak daha iyi olur benim için. Doğum da yaklaşıyor inşallah belki de işe başlamadan izne ayrılacağım 🤷🏻♀️
turunculuanne [bilinmeyen] doğum sonrası kullanmak daha iyi değil mi🙄 sanki haziranda en geç başlatırlar gibi duruyor ama bakalım